- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масово еб*не в дискотеките ?
Ми да се трескат където щат... писна ми от глупаци!
Да има идиоти...поне да си личи кой е читав,кой не.
И ЕДНО ГОЛЯЯЯЯЯЯЯМО МЕЖДУ ДРУГОТО - КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ТОЯ ИЗМИСЛЕН ПРОФИЛ SLADKY2009 ???????????? ПРОСТО СТИГА СЕ НАПЪВАХТЕ ДА ОБЯСНЯВАТЕ НА НЯКОЙ,КОЙТО СЕ ГАВРИ С ВАС!!!
Не съм била пряко свидетел на подобна случка, но знам че са често срещани груповите изнасилвания на дискотека. Пускат дрога в чашата на момичето. След което тя е опиянена от цялата тази история, възползват се от нея и на сутринта тя нищо не помни.
Така, че аз не бих прибързала с подобни заключения...
А не тая е гонела рекорд ена преспа с всички момчета от неиния клас(16) на една изкурзия още първата вечер. Като я питахме защо цитирам:
"за спорта и удоволствието"
ПП. мале Snowww и sladky2009 ще сте си страхотна комбинка за троика с някои така както се разгорещявате!!!
Курвенски историй..
Не, не съм била свидетелка на такова зрелище ... и Слава Богу..
Грозна гледка, но не е нещо, което да речем се случва само тук..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не е само тук, но в 99% от другите държави всичката тази младеж щеше да замине по инстанции![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
az ako bqh momi4e 6tqh da sam kurva![]()
6toto sega sam mom4e eba po 2x na den nqkoga i o6te mi se ebe puk ako bqh momi4e (hubavo) 6tqh da se otkurtvam
![]()
Споко, аз наваксвам и за тебПървоначално написано от Kokinho
Защо? Защото съм най- яката.
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
аз не съм била свидетелка на такава ситуация ..но са ми разказвали за една дискотека ..че там отстрани до едни стъпала са се е***и едно момиче и един ..а след това момичето продължило да се натиска и на други момчета и да им предлага да я е**т ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
а па като живота е един да те е*ат секи ден по 10-20 или и по повече можеш ама не те ли е срам да ходиш по улицата и сички да те сочат и да казват е онаа к*рва вчера се редяха на опашка за нея пред дискотекатаПървоначално написано от Snowww
пффф и ми разпрааш че си яка ...яка ама надали с тфа мнение за себе си което си изградила сред хората някой ще иска нещо повече от една нощ с теб ейй писна ми от ши*ани к*рви дето се мислят за нещо а па като толко обичаш да се е*еш с всеки иди на магистралата поне ше земеш някой лев от хобито си _!_ к*рво долна
Обичам т3!!!
Аз теб съжалявам, че си такъв фантазьор.
Walk with me now, fly with me later...
Съгласен!Първоначално написано от jony
Самата истина за съжеление . . .Първоначално написано от SK0RP10N
Първоначално написано от ScionOfStorm
Леле, как ме затапи! Каква фамозна лирика, какъв литературен шедьовър!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
За пореден път фантазията ти се развихря, БРАВО! Върви помагай на авторката на Хари Потър за следващия филм за него.![]()
То тва изобщо не е само по дискотеките,аз съм виждала,по морето най-масово такива изцепки,първо съм съгласна,че момичето ако е било трезво и нормално мислещо,значи е ебати курволяка,обаче от друга страна много се съмнявам,щото едва ли има някоя,която да иска да я сочат с пръст и да и викат курва,боклук и т.н.т,а пък ако и беше толкова мерак просто да я треснат,щяха да отидат някъде,а не баш пред всички..най-вероятно е била пияна или друсана и момченцата са налазили..
I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...
.. m dammПървоначално написано от QueenB
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Беше в Петък. Бтв ненормалника или там както ти беше ник-а. Не говоря за свирки в диското. А за опашка от загорели пръчове чакащи своя ред. Което е в пъти по-зле.Първоначално написано от global
К'ва шега не бива с теб, ахах, като те гледам какъв си суек, май само моите шеги ти липсват (така да се каже)Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
+1Първоначално написано от nikenceto
Бах мааму !![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682