.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не се срамувам да се снимам дори когато съм нафиркан до козирката (както е в случая) и въобще ама ВЪОБЩЕ не ми пука другите кво мислят за мене.Пък и нови снимки качвам в сайтовете за запознанства само заради някой женски които ме карат,не за друго.Ако зависише от мен не бих я качил тая снимка но по молба на момчето и момичето от снимката (които си задраскала) я качих.Иска ми се ти гнусно2009 (вече не знам в какъв род да ти говоря) да си качиш една твоя снимка след 8 часа луд купон и голямо количество консумиран алкохол да те видим как ще изглеждаш.И не ме излагай ако обичаш - никога не съм те свалял просто се ебавах здраво с тебе,но как би могла да разбереш като имаш една мозъчна гънка...
    не бее..ти и трезвен си си грозен то грозния си е грозен. аз като съм пила ставам по хубава.. колкото и да не вярваш. кво ми се прайш на важен нали те гледам на кво приличаш нз как някоя може да си легне с теб ако тва е истина те са мн злее. щоото дори аз която давам на всеки..на теб просто НИКОГА

sladky .. nenormalnika ... ima wsekwi hora, kwo se karate ... ne moje wsichki da sa perfektni !! sladky .. ti ako gledash samo krasotata, hodi se ebi s nekoi brad pit s malka djona ... az sum si extra i wse pak se draznq na takiwa deto gledat samo krasotata i parata bez da mislqt kakvo ima drugiq v glavata

Водиш се по-умен като си замълчиш !

супер жалко че аз не съм бил там :*(
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

супер жалко че аз не съм бил там :*(
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на nymphadora
    има и по-фрапиращи случаи,повярвай ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си