.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от h0uS3mYlIf3
    sry ама ти си шматка
    А ти не си ли ?

Re: Когато чувствата охладнеят

Цитирай Първоначално написано от xxXroshawkaXxx
    НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ - Е ТАКА ... СЕШ ЛИ СЕ?!
    Защо си давала надежди и обещания, които не можеш да изпълниш?!
    Мисли и върши..., а не обратното!
    Е..са ше треа да го скъсаш...кажи му...,абе квото искаш му кажи...но не стой с него от съжаление!Все някога той ще неучи, че е така и тогава ще го заболи много повече...ако той те обича би било логично да иска да му казваш всичко, което чувстваш, в очите...
    Неам думи бате.... х(
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    С гаджето сме заедно от 4 месеца,
    Само искам да попитам (без да се заяждам) кога успяха тези чувства да се появат, че и да изчезнат, да еба мааму.. за толкоз , кратко време..сешаш са..Наистина не знаеш какво искаш и твоите обещания са като предизборните-никога не се сбъдват...Така че мисли преди да говориш, реши кфо искаш и го разкарай..Това е сте били приятели не оправдава другото..
    Напълно съм съгласна с горните две мнения... Заради такива момичета, които не знаят какво искат момчетата почват да ни отбягват... Не че няма и такива момчета, но те се срещат по-рядко
    ElinoOor

Голям фен
    Неприятен е фактът,че не знаеш какво искаш.За 4 месеца чувствата не се появяват,камо ли да изчезнат.Според мен чувства не е имало въобще.Но това ти си знаеш.

Аз лично никога не давам на гаджетата си да ми плащат сметките по заведения,за таксита и т.н.А относно подаръците-не мисля,че ще му е приятно да му ги връщаш.Не се чувствай зависима заради тях.Той ти ги е подарил,защото е искал и толкова.Но се разделете.Да го лъжеш,да поддържаш измислена връзка и да изтезаваш себе си-това е брутално.Рано или късно всичко излиза на яве.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си