- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- СУТИЕНА :D
abe imam въпрос към вас - като не сте на даскало и нема да излзиате никъде, турате ли си сутиените?
Първоначално написано от Mr.Nightmare
Аз лично НЕЕЕЕЕЕ... само ако излизам![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък толкова съм си свикнала с него, че чак ми е неудобно без него...
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
и аз такаПървоначално написано от izka
![]()
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
и азПървоначално написано от temari1785
![]()
![]()
Не го свалям, защото не ми пречи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi razli4no...ponqkoga vka6ti hodq sas,dr pat bez.
No vinagi go maham kato si lqgam![]()
Първоначално написано от morkofka
емиии като се прибера,ако ще си остана с новите дрехи си стоя с него,чак когато се преобличам го махам,а иначе никога не спя с него![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+1Първоначално написано от m0nItyY
иначе понякога и с него си седя де
ама по - рядко
![]()
mi vku6ti sam sas sportno sytien4ei e ydobno
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
В нас не го свалям просто, защото когато гледам телевизия не си вися на дивана а скачам на въже(супер приятно и разтоварващо ии добро за фигурата)И така му свикнах и вече не ми пречи,не спя с него!
м да..но зависи и от сутиена..сега съм с 1,който е адски удобен и не го усещам дори![]()
![]()
+1Първоначално написано от taNcheto93
![]()
не,махам си го вкъщи,дори някой път като тръгна да излизам забравям да си го сложа![]()
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
махам го само като се къпя![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
със свалянето на дрехите, с които съм била навън, свалям и сутиена.. не ми е удобно само да ми стиска, а и е вредно да ходиш с него нон-стоп ...
Ще зарадвате много хора ако просто не ходите с сутиен.![]()
![]()
![]()
Йога и мъдрост
охх ако можеш изобщо да няма нужда от тях...най-добре е да си ма'аш по цицкииначе след якето следващото което махам е сутиена...
![]()
FUCK OFF
Хм!Аз,пък,не обичам сутиение.Дразнят ме!Даже често като излизам ходя без сутиен.Но когато съм със-това е първото нещо,което махам с дрехите като се прибера!Дразни ме просто!Независимо дали е стегнат или не!Имам даже случки,в които го махам докато съм на училищше или някъде.Предпочитам да ходя без сутиен.Толкова по-удобно ми е!