.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    tva s d1vkite vqrno li e az vseki den v daskalo si djvakam .
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Никъде не съм написал да не ядеш яйца. Написах да НЕ наблягаш на тях. Не внимавате и 2-те

За стриите. Аз лично правя такива масажи със масла. До колкото знам има и кремове по аптеките и козметични магазини - чувал съм, че някой от тях са ефикасни, други не.

Мой съвет е стриите да ги мислиш по-нататък. Първо си смъкни излишното и засили кръвообращението. Консумирай повече плодове. Щом си стигнала до стрии, значи там не се захранва добре кожата ти. И причините са и липсата на витамини, излишните мазнини, който пречат на захранването на кожата, а също и слабо кръвообращение.

Така, че се залавяй за спорт и си направи 1 здравословно и постоянно хранително меню. Това не значи ограничаване. Напротив - да имаш избор на закуски, обяд и вечеря. Задължително щом имаш проблем трябва да пиеш поне 2л. вода.

На закуска яйца никак не е добре!!!

Залавяй се за спорт, гимнастика, пилатес, йога - ти си знаеш и избираш каквото ти е най-интересно и кое да правиш редовно.

Аха.. а ти откъде ги знаеш тия работи?? В смисъл с какво се занимаваш и откъде си събрал толкова информация? .. И нистина не искам веднага дазапочна да гладувам, постепенно ще се лишавам от вредните храни и боклуци, все пак предпочитам д съм здрава и дебела, отколкото да ме хване някоя болест

Цитирай Първоначално написано от splendour
    tva s d1vkite vqrno li e az vseki den v daskalo si djvakam .
    дам, вярно е и не веднъж съм го чувала. Обяснението е ,че при самото дъвчене с отделянето на слюнка се получават някакви киселини, които могат да ти образуват някаква дупка , и оттам язва .. или нещо такова беше, но съм го чуваламного пъти и дори съм забелязвала, че когато дъвча повече от 1 час ми става ужасно на стомаха, а и освен това о дъвката огладняваш много бързо, затова не мисля, че е препоръчителна за диетите Но за 20 минутки няма да ти стане нищо, просто не трябва да прекаляваш ..

Ами спортист съм, масажист съм. Учебници, книги, личен опит, комуникация с лекари, рехабилитатори, хирурзи. Който се интересува - научава. Лекувах си 1 година сърцето преди време и положението беше доста сериозно. Понеже не ми действаха добре терапиите, се захванах с йога и здравословно хранене. Оттам и опита. Правил съм и много диети. В началото понякога правех и грешки с тях, поради липса на опит и че не съм се консултирал с моя инструктор (не фитнес). Не някакви сериозни, просто неправилно захранване. Сега ако усетя, че ми пада имунната система, минавам 1-2 дена само на течности, а в случай че огледнея - плод. Гледам да пия течности достатъчно, а храната според движението.

Те ммного хора си мислят, че са здрави, а се оказва, че не са. Просто човешкото тяло е много издръжливо. Но в някой моменти му идва в повече.

За мен дебелите хора не са здрави. Ако те интересува ще ти напиша и за това.

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Ами спортист съм, масажист съм. Учебници, книги, личен опит, комуникация с лекари, рехабилитатори, хирурзи. Който се интересува - научава. Лекувах си 1 година сърцето преди време и положението беше доста сериозно. Понеже не ми действаха добре терапиите, се захванах с йога и здравословно хранене. Оттам и опита. Правил съм и много диети. В началото понякога правех и грешки с тях, поради липса на опит и че не съм се консултирал с моя инструктор (не фитнес). Не някакви сериозни, просто неправилно захранване. Сега ако усетя, че ми пада имунната система, минавам 1-2 дена само на течности, а в случай че огледнея - плод. Гледам да пия течности достатъчно, а храната според движението.

Те ммного хора си мислят, че са здрави, а се оказва, че не са. Просто човешкото тяло е много издръжливо. Но в някой моменти му идва в повече.

За мен дебелите хора не са здрави. Ако те интересува ще ти напиша и за това.
    Е, да със сигурност нещо им има, но за щастие не съм от тях - просто много ме е яд , че си загубих фигурата, понеже си позволих да се отпусна много искам да те попитам дали тези разтворимите сокове, дето са на прах мога да ги консумирам вместо вода. А супите на Маги ще ми помогнат относно глада ? И не знам защо, ама от толкова много вода на ден (2 л ) ми се гади... или просто не съм свикнала??

Ти на колко си години? Действай от сега. Не утре - ми днес

Ако трябва да съм точен. Всички разтворими сокове, и сокове кутии (уж 100% натурални) са боклуци. Водата не може да я замени нищо. Различни видове има, някой са по тежки на вкус. Ти трябва да си прецениш коя най ти допада и ти е лека. Аз лично се наливам с изворна, по-рядко минерални, който пък редувам. Супи си прави сама зеленчукови. Тези готовите продукти - са боклук.

Не знам как я пиеш водата. Пробвай на глътки. Ако си много жадна - правиш 2-3 глътки, след 5 мин. пак 2-3. Ако не си чак толкова гладна - примерно през по голям интервал. Но гледай да си разпределяш 2л. на ден. Сега зависи и от възрастта и килограмите. Може и 1,5л да пиеш. За възрастен човек е 2л. Явно не си свикнала, но имай предвид, че ако тялото не си набавя достатъчно течности се натоватва и обработката на храната, товарят се бъбреците и сърцето. Водата има и пречистващ ефект и не случайно на хора с излишни килограми ги съветват да пият повече вода. Целулит ??? Тогава водата е най-важна!!!

Ами почти на 15 съм. Водата я пия на глътки, като пия по 500 мл сутрин, 500 на обяд и 500 - вечер. А относно супите не мога да готвя супи , в смисъл нз к`во да слагам . Май трябва да си мина на домашните манджи на баба ми със 100% натурални съставки Ти какво ще ми препоръчаш?

Хаха... Драсни 1 мейл ще ти пратя старото ми хранително меню. Просто примерно да се ориентираш как се храня и колко време изисква като приготвяне.

Водата - между храненията. Като гледай да е минал 1,5ч-2ч след. Ако те интересува ще ти напиша и за колко време се смилат храните в стомаха за да имаш ориентир с приема на течностите. При някой случай и доста по-рано може да пиеш. Избягвай да пиеш веднага след хранене, тъй като водата разрежда излелия се стомашен сок. Това ти нарушава качественото и времево смилане на храна. Получава се издуване.

Манджи на бабата - зависи какво готви жената. Бабите имат навици да говтят много пърженяци и прекалено много варене. Аз съм против това. Помоли я да те научи да си правиш по елементарни неща и примерно зеленчува супа

В менюто ще видиш за какво може да я питаш как се приготвя. Пък ако искаш може да ти помогна да си направиш меню според твойте вкусове. Ще ти обясня и защо някой храни е добре да не се консумират вообще, пък други - ограничат до минимум.

аз искам само да Ви върна пак към стриите - не ги пренебрегвайте- няма отърваване от тях- ако все още нямате много се мажете с хидратиращи кремчета по бедрата, дупето и паласките - препоръчам ви на фрутини, също така спорта е от значение и водата;

Здравейте! propusk : morkofka, като отслабна в краката , това означава ли, че прасците ти също се оправиха, защото изобщо не си ги харесвам добили са ужасна форма след като се бях отпуснала толкова много.. не искам да ги стегна - те са си достатъчно, просто да сваля малко и от там.

Аз искам да задам същия въпрос как да се отслабне в краката или по точно в областта на прасците ? Благодаря предварително!

Цитирай Първоначално написано от propusk
    а и освен това о дъвката огладняваш много бързо, затова не мисля, че е препоръчителна за диетите ..
    Огладняваш?! Малеее аз дъвча ли дъвка не мога да мисля за ядене Напълно ми затъпява апетита

А що се отнася до язвите - малеее аз до сега трябваше да имам поне 2-3 ако това беше вярно,защото от 6-7 годишна постоянно дъвча В даскало ако не съм с дъвка направо лудвам

да бе и аз се чудя дали и аз няям нужда но като почна и нищо не става 1 и 70 съм и тежа 55 кг как мислите

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от pezataa
    да бе.. дъвката е ужасно вредно нещо.. много хора са ми казвали, че се получава язва ако дъвчеш много и наистина ми става много гадно от дъвките Все пак благодаря !
    Аз непрекаснато дъвча дъвки
    i az seli den v daskalo samo si d1v4a i ne ogladnqvam a to4no obratnoto......az p1k s1m 4ela 4e taka s teq sokove se zab1rzva metabolizma i samo ot d1vki na godina se svalqli 3-4 kg.nz kolko e vqrno ama......................
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз пък подкрепям propusk че дъвката не е от най-полезните неща

Cruel Intentions

Стига с тази дъвка - друга е темата

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Uf i az sega sam kato teb...tva lqto ka4ih nqkolko kilograma i sega ne se ponasqm malko naedrqla i mislq 4e sega ako ne bqh po4nala ot edim mesec prez proletta 6te mi e 2 pati po trudno.Az v momenta si otslabvam samo s uprajneniq i s rejim no bez dieti i medikamenti vapreki 4e ve4e ne s1m v puberteta.Sutrin na gladen korem piq 3 4a6i hladka voda posle hapvam ne6to koeto ne e sladko ili soleno ili pone umereno.i si pravq trenirovki ve4er ili sutrin kogato imam vreme za6toto grafika mi e prepalnen.Potarsi v internet GORE&TA YOGA mislq 4e se kazva 6toto v momenta sam v ispaniq i si kupuh noviq cosmopolitan i tam ima mn dobri uprajneniq.Uspeh skapa v na4iinanieto i samo ne se otkazvai 6toto sq izpusne6 li se....
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Здравейте, не зная дали точно тук е мястото да попитам,но мисля 4е няма смисъл от нова тема, та зная, че зимата е малко трудно да се водят диети, самата аз досега не съм водила такива, но мисля през този сезон да ям по-малко така да се каже да се подготвя за пролетта ида направя най-накрая една диета.., според вас обаче ако ям само плодове, млечни продукти, солети и някакви ядки може ли да сваля 1-2 кг? Инак нямам време за спорт, но си ходя по 2-3 км на ден .. ?

благодаря т и наистина е много трудно и ми се иде всеки момент да се откажа, но съм обещала на себе си, че ще успея .. пък ще ви кажа резултатите след 1 месец

Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Здравейте, не зная дали точно тук е мястото да попитам,но мисля 4е няма смисъл от нова тема, та зная, че зимата е малко трудно да се водят диети, самата аз досега не съм водила такива, но мисля през този сезон да ям по-малко така да се каже да се подготвя за пролетта ида направя най-накрая една диета.., според вас обаче ако ям само плодове, млечни продукти, солети и някакви ядки може ли да сваля 1-2 кг? Инак нямам време за спорт, но си ходя по 2-3 км на ден .. ?
    Най-добре си направи меню (закуска-обяд-вечеря) и измисли какви физически натоварвания да правиш. 2-3км ходене нищо не са

Ами правя по 1 час аеробика всеки ден и ходя пеша до даскало - незнам дали има и километър ама ходя през две спирки 10 минути , вместо да се изкушавам да си хвана рейса
    Аз на другата госпожица казах, че слаба работа. Ти си си окей. Продължавай все така. Ако я правиш аеробиката сутрин на гладно преди да закусиш - си номер 1. Само внимавай с храните.

Град
    sofiqqq
    ami za soletiite ot tqh se napulnqwa za6toto sa testeni.........puk i ako si v teeneijurska vuzrast zakuskata ti e mnogo vajna ...... iiiiii smisul ne e hubavo da se pravqt strogi dieti po dobre si osvobodi po 1 2 4asa za 2 dena i hodi na fitnes primerno i namalii kalori4nite hrani
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    ami za soletiite ot tqh se napulnqwa za6toto sa testeni.........puk i ako si v teeneijurska vuzrast zakuskata ti e mnogo vajna ...... iiiiii smisul ne e hubavo da se pravqt strogi dieti po dobre si osvobodi po 1 2 4asa za 2 dena i hodi na fitnes primerno i namalii kalori4nite hrani
    Аз пък днеска си купих едно пакетче пълнозърнести солети без брашно и са отвратителни ама се свиква с вкуса им..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си