- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лесно ли се отслабва през зимата??
Тези храни, който не са пресни, ги блъскат с консерванти. Това е бизнес.Първоначално написано от propusk
На салами и луканки се слага калиева селитра, за да не се разлага и смърди. Самите кремвирши се блъскат с всякакво месо - кожа, мазнини, дори и немесни продукти. Тях също им слагат много консерванти. За това именно или по-рано или в друга тема писах, че от месните продукти най-чисти са пилешкото (особено бонфилето) и някой риби (речни най-вече).
Тестените продукти са киселино-образуващи. Такива храни не градят мускули и тъкани, а мятат отпадъци и шлаки по тялото.
Това не са строги диети. Едно е да си захранваш тялото. Друго е да си задоволяваш няколко рецепторчета и дискомфорта в стомаха.
s.p_girl, какъв ти фитнес за 13-14-15-16 годишни момичета![]()
Зимата абсолютно винаги напълнявам, въпреки, че гледам да се поограничавам. Но то идват празници, коли се прасенце и нещата стават сериозни........Аз лично бих оставила отслабването за по-късно. Сега, когато е студено, организмът има нужда от силна и калорична храна, за да се топли. По-скоро ти препоръчвам да махнеш полу-фабрикатите, да се храниш редовно(през 3-4 часа), дори и да си на училище, нищо не пречи да си носиш по нещо. Гледам учениците ми носят варен ориз, някой плод или зеленчук, хапват овесени ядки или мюсли с КИСЕЛО мляко или само кисело мляко. Закусвай стабилно, хапвай повече мляко, ако огладнееш. На обед и вечер си хапвай нещо готвено и топло. Важно правило - спри да ядеш, още преди да си усетила, че не си гладна. След няколко минути и останалата част от храната ще стигне до корема, и ще се заситиш. намали сладкото, махни хляба и тестените изделия, не яж сланина(тлъсто месо) и ще влезеш във форма. по този начин пролетта свалих 8-9 кг за 2 месеца.
Ами ще видя какво ще стане през този един месец, пък ако няма кой знае какви резултати ще пробвам и през пролетта ама се надявам да тръгна в положителна посокаАз също си нося храна в училище, а пък и в на`шта лавка се продават активии, пълнозърнести храни и др., така че не е проблем
![]()
Аз също съм на диета или по точно на леки ограничения ..не съм дебела и никога не съм била дебела ..ами де да знам ..сега тая година ще имам бал ...и искам да имам най- хубавите краченца ...абе да няма никакви сланинки по мен![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
много добре си решила да се стегнеш за бала, не се разпускай в никакъв случай, че после щ съжаляваш гарантирам:P
мдапък и засега мисля ,че се справям добре ..карам на плодове и доста зеленчуци ..но е едва 3ти ден ..ще казвам за резултати след месец някъде
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Здравейте хора!Извинявам се, че задавам тук въпроса си, но мисля че има нещо общо с темата.. та въпросът ми е : Възможно ли е да се отслабва в областта на прасеца ? Ако е възможно и знаете как, моля кажете ми, но ако може упражненията да се изпълняват в домашни условия, защото сега е зима и..![]()
Благодаря предварително!![]()
Прикачи една снимка... На прасеца ти (от пета до 10-15см над коляното).[/img]Първоначално написано от vi1
pak teq temi s otslabvanetoemi kvo kato ima6 apetit s mn trud slet vreme ako spazva6 rejim nqma da ima6...i as kato vleza v 345 malko makar 4e pove4e ot godina ne blizvam sladko vida vaflite biskvitite i tn mi se doqjda ama kato si prestava posle kak 6e mi otesneqt pantalonite i kak nqkoe mom4e 6e mi kaje 4e sma napalnqla....ama mu ebavam maikata na si4ko spazvam ideqlno strikten rejim na hranene praq i uprajneniq nikoga ama nikoga nesma bila na dieta i nqma da bada-tfa pomaga ama samo vremenno koga 6e go rasberete??
много хубава тема, доста работи понаучих и аз се опитвам да спазвам някакъв режим, но зимата е трудно, не мога да бягам никъде
, и въобще е много застояло, докато лятото има повече зеленчуци,. а сега направо нищо
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
А ако можете да мии помогнете малко - не съм правила аеробика илии каквито се водят упражненията,та има ли някакви клипчета или нещо,че и аз искам даа опитам...Първоначално написано от lcl
![]()
Абе не е по темата, ама какво по дяволите значи бАрзо?!