- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо Накой Жени се оплакват
оо ама и аааз много се дразня някоя като почне да се прави.И само в съблекалнята викат"бе мене днеска не ми се тича ше кажа че съм в цикъл".Миии аз като съм в цикъл съм тичала бз да се оправдавам,а те ми се оплакват.А да не говорим,че на някои им идва по 4 пъти месечноПървоначално написано от ValzZi
искам да кажа за тези от класа . Те не тичат а правят упражненията така че това означава че се преструватПървоначално написано от TheGirlNextDoor
..сигурно си прав..ти имаш преки впечатления,но не бъди сигуренПървоначално написано от MELON
освен вариант не тичат->значи се преструват има и вариант не тичат<-защото си имат причина и не е преструвка
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
да ти кажа че след тичането правят упражненияПървоначално написано от TheGirlNextDoor
Ами аз дори и да съм в цикъл играя и физическо,и ходя на тренировки (тренирам волейбол) но съм късметлийка и изобщо не чувствам никакви болки,просто все едно си е нормален ден.Протичане засега не съм имала.Но при доста момичета менструацията протича болезнено,така че няма за какво да ги обвиняваш.Тези които се преструват и мен ме дразнят ама как да ги разбереш кои се правят и кои неДаже наскоро класната прави забележка на класа ни,защото някои момичета всеки път по физическо им ,,е дошло,,
![]()
Най-лошото не е да ти се размести превръзката,бъдете сигурни.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Мога да ви разкажа един случай в моето училище.
Едно момиче било в цикъл,но на господина по физическо не му е пукало и тя играла в час,при което получила кръвоизлив и после лежала в болница.И всичко това,заради глупавия господин!
Мен всеки месец ме боли страшно много.
Боли ме докато ходя, а какво остава да тичам или да правя упражнения..Просто не мога
А иначе искат да са равни и даже по-добри от мъжете![]()
Oф, мисля, че си от "Д".![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Пич к'во ти пука дали момичетата бягат гледай себе си ... Като не ти се бяга кажи ,че имаш хемаройди![]()
![]()
![]()
![]()
ХуХаХяХХъХаХьХьХяХоХуХххх
Редоооовния номер ...![]()
![]()
![]()
И при нас така, но имаме възможност да бягаме
веднъж на срок !
Защото ходим извън даскало!
Няма 2-ри опит .. койт не е бягал - 2
това е положението![]()
И да видите как остават само 1-2 момичета МАХ![]()
А те ходят да бягат с друг клас и така![]()
БТВ: При нас бягат повече момичета
Само 3 момчета бягаме
Въпреки, че сме повече момчетата ..
другите ги мързи, но аз не се давам![]()
Еййй,че важен световен въпрос![]()
Сам казваш ''НЯКОИ момичета се оплакват'' ...оплакват се,защото имат причина... Ти като нямаш такива проблеми и не си го изпитвал не мислиш ли,че е тъпо да обсъждаш коя как се чувства...
А ако говорим на тема ''Оправдаване с това'' ... еми...кво има да говорим... като си е намерил с какво - ще има и кой да се оправдава![]()
Какво има да се нищи темата не разбирам?
О как искам да видя някой "мъж" цяла седмица на аулин с тампон И нощна превръзка и зверския хормонален дисбаланс да видим тогава кой се преструва![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Оффф Боже защо обсъждаш нещо от което си нямаш ни най-малка представаискам да те видя ти какво ще правиш ако един ден се събудиш и имаш цикъл, сигурно ще се превиваш цял ден и няма да мръднеш, повечето момичета имат не само болки в корема а и кръста, да не говорим че отначало цикъла им не нормализиран и си идва когато си поиска, мислиш ли че на теб ще ти е приятно в такова положение
?
ot vse surce ti pojelvam, tva da ti se slu4va vseki mesec po edna sedmica.. da te boli vsi4ko... i vsi4ki da ti vikat "Никога не врявайте на нещо което кърви толкова време и не умира" ... i posle pak moje da pi6e6 po tazi temaПървоначално написано от Verminaard
Пожелавам ти гоПървоначално написано от MELON
=)
Наще даскалки си записват кой кога е в цикъл в тефтерите...
После има приказката за лъжливото овчарче и глей к'ъв смех пада.
Другото което е, защо приемате часовете по физе като наказание???
Аз им се кефа. Кат не им се играе-техен проблем-те стават плужеци примерно.![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Оооо я стига!Да не падам с последния дъждсякаш момчетата ако имахте с какво да се оправдаете нямаше да го използвате..айде стига моля!Много ясно,че кат имаш някаф коз ще го използваш!Това си е природата на човека.
![]()
Не че имаме всеки ден, просто на всяка й идва различно, така че е нормално да има по някоя, на която й е дошло. Ти и thefreak, навремето, когато съм играла физическо и аз по време на цикъл си седях. Просто НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА какво е да караш болезнен цикъл. Идея си нямаш какво е всеки месец да те боли 2 дни така, че да крещиш от болка. Нямаш представа какво е така да тече, че когато сложиш превръзка след половин час да имаш чувството, че вече е протекла. Представи си на теб да ти тече сперма непрекъснато (ама без да получаваш оргазми, нали...), както и някой да те рита перманентно в топките.Първоначално написано от MELON
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Повечето момичета, незнаят какво искат.
да не мислиш че е лесно да си жена и да имаш цикъл,като не знаеш няма да коментираш![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
деуа и идиотеца деуа....кат незнаеш кво е не говори![]()
![]()
![]()
пишлеме с пишлеме такоа....
Както викаше един приятел - по-добре да се бръсна през ден, отколкото да кървя всеки месецИзвинявам се, нищо лично, само майтап
![]()