.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    първо не съм искала да те убидя и второ намирам че съм компетентна..все пак иам цикъл и знам какво .. понякога момичетата наистина преиграват но има някои при които наистина е болезно най пък мразя когат по физическо се преструват че са в цикъл..явно ти за това искаше да питаш
    оо ама и аааз много се дразня някоя като почне да се прави.И само в съблекалнята викат"бе мене днеска не ми се тича ше кажа че съм в цикъл".Миии аз като съм в цикъл съм тичала бз да се оправдавам,а те ми се оплакват.А да не говорим,че на някои им идва по 4 пъти месечно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нали в крайна сметка ще ги изпитат някога.....

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    аз исках да кажа че всички момичета се преструват

НЕ всички ..наистина това е едно добро оправдание...нооо има момичета,които наистина изпитват адскаи болки.Да не обсъждаме това,че при всякакви физически упражнения превръзката/тампона може да се размести и става..мазало.
    ..съгласна съм с теб за това,че има момичета,които се преструват за да се измъкнат но не при всички е така и не си мисли,че да си в цикъл е голям айляк.
    искам да кажа за тези от класа . Те не тичат а правят упражненията така че това означава че се преструват

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

НЕ всички ..наистина това е едно добро оправдание...нооо има момичета,които наистина изпитват адскаи болки.Да не обсъждаме това,че при всякакви физически упражнения превръзката/тампона може да се размести и става..мазало.
    ..съгласна съм с теб за това,че има момичета,които се преструват за да се измъкнат но не при всички е така и не си мисли,че да си в цикъл е голям айляк.
    искам да кажа за тези от класа . Те не тичат а правят упражненията така че това означава че се преструват
    ..сигурно си прав..ти имаш преки впечатления,но не бъди сигурен
    освен вариант не тичат->значи се преструват има и вариант не тичат<-защото си имат причина и не е преструвка
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

..сигурно си прав..ти имаш преки впечатления,но не бъди сигурен
    освен вариант не тичат->значи се преструват има и вариант не тичат<-защото си имат причина и не е преструвка
    да ти кажа че след тичането правят упражнения

Ами аз дори и да съм в цикъл играя и физическо,и ходя на тренировки (тренирам волейбол) но съм късметлийка и изобщо не чувствам никакви болки,просто все едно си е нормален ден.Протичане засега не съм имала.Но при доста момичета менструацията протича болезнено,така че няма за какво да ги обвиняваш.Тези които се преструват и мен ме дразнят ама как да ги разбереш кои се правят и кои не Даже наскоро класната прави забележка на класа ни,защото някои момичета всеки път по физическо им ,,е дошло,,

Най-лошото не е да ти се размести превръзката,бъдете сигурни.
    Мога да ви разкажа един случай в моето училище.
    Едно момиче било в цикъл,но на господина по физическо не му е пукало и тя играла в час,при което получила кръвоизлив и после лежала в болница.И всичко това,заради глупавия господин!
    Мен всеки месец ме боли страшно много.
    Боли ме докато ходя, а какво остава да тичам или да правя упражнения..Просто не мога

оф я стига глупости... няма момиче което поне веднъж да не е излъгало учителя си по физическо че е в цикал.... Аз лично си признавам че съм го правила... не го правя постоянно, но примерно ако ми е мн гадно за нещо и съм супер тъжна и не ми се живее чак пък камоли физическо да ти играя.....

Град
    село София
    А иначе искат да са равни и даже по-добри от мъжете

Oф, мисля, че си от "Д".
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Пич к'во ти пука дали момичетата бягат гледай себе си ... Като не ти се бяга кажи ,че имаш хемаройди

Супер фен Аватара на zero
    ХуХаХяХХъХаХьХьХяХоХуХххх
    Редоооовния номер ...

И при нас така, но имаме възможност да бягаме
    веднъж на срок !
    Защото ходим извън даскало!
    Няма 2-ри опит .. койт не е бягал - 2
    това е положението
    И да видите как остават само 1-2 момичета МАХ
    А те ходят да бягат с друг клас и така
    БТВ: При нас бягат повече момичета
    Само 3 момчета бягаме
    Въпреки, че сме повече момчетата ..
    другите ги мързи, но аз не се давам

Супер фен
    Еййй,че важен световен въпрос
    Сам казваш ''НЯКОИ момичета се оплакват'' ...оплакват се,защото имат причина... Ти като нямаш такива проблеми и не си го изпитвал не мислиш ли,че е тъпо да обсъждаш коя как се чувства...

А ако говорим на тема ''Оправдаване с това'' ... еми...кво има да говорим... като си е намерил с какво - ще има и кой да се оправдава

Какво има да се нищи темата не разбирам?

О как искам да видя някой "мъж" цяла седмица на аулин с тампон И нощна превръзка и зверския хормонален дисбаланс да видим тогава кой се преструва
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Оффф Боже защо обсъждаш нещо от което си нямаш ни най-малка представа искам да те видя ти какво ще правиш ако един ден се събудиш и имаш цикъл, сигурно ще се превиваш цял ден и няма да мръднеш, повечето момичета имат не само болки в корема а и кръста, да не говорим че отначало цикъла им не нормализиран и си идва когато си поиска, мислиш ли че на теб ще ти е приятно в такова положение ?

Град
    STARA ZAGORA
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Диня,колко женски имате в класа?Подозрително ми звучи.

П.С. една крилата мисъл - "Никога не врявайте на нещо което кърви толкова време и не умира"
    ot vse surce ti pojelvam, tva da ti se slu4va vseki mesec po edna sedmica.. da te boli vsi4ko... i vsi4ki da ti vikat "Никога не врявайте на нещо което кърви толкова време и не умира" ... i posle pak moje da pi6e6 po tazi tema

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Ако беше момиче, тогава да видим дали такова ще ти е мнението, еб*ти.
    не змам... може в другия живот да стане
    Пожелавам ти го =)

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Драматизират просто. Това е добър начин да избегнат физическо. Знаят, че ако кажат, че са в цикъл никой няма да ги бара. Експлоатират, това че са жени, няма значение дали са в цикъл или не. Лъжат за да не се потят, толкова е очевидно.
    Признавам :P

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Наще даскалки си записват кой кога е в цикъл в тефтерите...
    После има приказката за лъжливото овчарче и глей к'ъв смех пада.
    Другото което е, защо приемате часовете по физе като наказание???
    Аз им се кефа. Кат не им се играе-техен проблем-те стават плужеци примерно.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    ВаРнАаАа
    Оооо я стига!Да не падам с последния дъжд сякаш момчетата ако имахте с какво да се оправдаете нямаше да го използвате..айде стига моля!Много ясно,че кат имаш някаф коз ще го използваш!Това си е природата на човека.

Re: Защо Накой Жени се оплакват

ЦИКЪЛА кво ще им стане да не умрът по физическо не тичат зареди цикъла им той да не идва всеки де бе
    Не че имаме всеки ден, просто на всяка й идва различно, така че е нормално да има по някоя, на която й е дошло. Ти и thefreak, навремето, когато съм играла физическо и аз по време на цикъл си седях. Просто НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА какво е да караш болезнен цикъл. Идея си нямаш какво е всеки месец да те боли 2 дни така, че да крещиш от болка. Нямаш представа какво е така да тече, че когато сложиш превръзка след половин час да имаш чувството, че вече е протекла. Представи си на теб да ти тече сперма непрекъснато (ама без да получаваш оргазми, нали...), както и някой да те рита перманентно в топките.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    село София
    Повечето момичета, незнаят какво искат.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    да не мислиш че е лесно да си жена и да имаш цикъл,като не знаеш няма да коментираш
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    деуа и идиотеца деуа....кат незнаеш кво е не говори пишлеме с пишлеме такоа....

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Както викаше един приятел - по-добре да се бръсна през ден, отколкото да кървя всеки месец Извинявам се, нищо лично, само майтап

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си