.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Както викаше един приятел - по-добре да се бръсна през ден, отколкото да кървя всеки месец Извинявам се, нищо лично, само майтап
    Абе не знам какво е да си бръсна лицето, ама нищо лично, обаче май приятеля ти е прав.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    да не мислиш че е лесно да си жена и да имаш цикъл,като не знаеш няма да коментираш
    Шанс..
    Ти имаш ли право да коментираш мъжете като не си мъж ?

Цитирай Първоначално написано от Sturma
    Повечето момичета, незнаят какво искат.

Всяко момиче си знае интереса

А на мен, когато ми дойде освен ужасната болка в корема и гърба вдигам температура и повръщам понякога

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming

Re: Защо Накой Жени се оплакват

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Представи си на теб да ти тече сперма непрекъснато (ама без да получаваш оргазми, нали...), както и някой да те рита перманентно в топките.
    Nice, nice...

Първо, мили момичета, не губите много кръв - средно по 38-40 мл на менструация.

Второ, мили момчета, имам право една седмица в месеца да се лиша от удоволствието да се потя в училище, ако нямам настроение. Дори и да не ми е дошло. Ако вас ви питаха при всеки спор "Да не би да си...?" с онзи приятен ако-беше-казала-че-си-нямаше-да-ти-се-мяркам-пред-очите глас, поучавате и вие тази привилегия.

Трето, който може - лъже, за да се измъкне от неприятните неща. Който не може - пуска хейтърски теми по форуми.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    а и да добявя наште кат са в цикъл 3 пъти за 4 седмици завършват с едвам едвам с 3кй
    има справедливост за тези който злоупотребяват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си