.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ЧОВЕКА ВЕДНЪЖ НЯКОЙ ДА ЗАХВАНЕ ВАЖНА ТЕМА И ВИЕ ВЕДНАГА .... АКО ИМАТЕ ОТРИЦАТЕЛНО МНЕНИЕ НЕ ГО ПИШЕТЕ ПРОСТО!!!!!

абе кво ги обвинявате тях вие се едно сте по големи на по 14 , 15 ...17 сте

Ем кой е казал, че те са с всяка вечер различен Shocked Не всяко забременяло или разболяло се поради липса на култура момиче я е обърнал целия квартал Shocked То тия неща стават 1 път и с колко си бил преди това няма значение Confused Моят първи път беше на 16, само с 1 момче съм спала досега в живота ми. И какво, това значи, че няма начин да сгафя ли??

ем да права си то един път става може да се случи на всеки..
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ЧОВЕКА ВЕДНЪЖ НЯКОЙ ДА ЗАХВАНЕ ВАЖНА ТЕМА И ВИЕ ВЕДНАГА .... АКО ИМАТЕ ОТРИЦАТЕЛНО МНЕНИЕ НЕ ГО ПИШЕТЕ ПРОСТО!!!!!
    Ок, спокойно Ама темата не е веднъж захваната. Има още около 10 само на тази и на втора страница.

ДА ЗНАМ РАЗГЛЕДАХ ГИ СЕГА АМА ВСЕ ПАК ДА НЕ СЕ ОТНАСЯТ ТАКА С ТЕМАТА

Град
    Sofiя
    Не се отнасяме зле с темата, а дискутираме.И това е нашето мнение,че курва не те прави това на колко си го направила за пръв път!

Това че си го направил 12 годишен вярно, че не те прави курва ама наскоро едно мом4е (колкото мен голямо) ми беше казало че го правел с няква 13 годишна и се оказало че тя е спала с повече момчета от колкото той с момичета (а на тва момче не са му никак малко бройките) . Е това за мен вече си е курвичка. И за сажаление не е единствената. Децата вече още от 10 годишни почват да пушат, щото си мислят, че е голяма газария. Ходят по дискотеки, дрогирват се и "дебнат да ебнат". А това вече е до родителя. Аз никога няма да пусна 10-гошното си дете да ходи по дискотеки и т.н..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
    Съгласна съм с теб... някви 11-12 годишни пикли се мислят за голямата работа и си мислят че като идат да се на**ат с някой голям бати и вече кой кат тях. Но не са виновни само те самите за това нещо. До голямо значение е и родителския контрол и компанията в която се движат. И по принцип според мен тази тема е безмилена тай като точно тези деца никога няма да си вземат поука от такива теми. Те се мислят за толкова важни че никой неможе да им дава акъл.
    на 100% е така
    in defense of our dreams...

да бе, все едно някой веднага ще си вземе поука от темите подобни на тази или темите за наркотиците или за СПИН-а... еех хора, не разбрахте ли, че българите сме тъпо племе!

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    да бе, все едно някой веднага ще си вземе поука от темите подобни на тази или темите за наркотиците или за СПИН-а... еех хора, не разбрахте ли, че българите сме тъпо племе!
    Забрави да кажеш, че и продалжаваме да си затапяваме все повече

asdasd

Цитирай Първоначално написано от MELON
    Я ТРАИ БЕ ЦИГАНИН

Цитирай Първоначално написано от Miimiiнka
    Аз па се чудя на заглавието на темата: "Малките курви..." Първо това,че некоя 12-13 годишна пикла е прайла секс рано незначи,че е "курва". Второ те могат да правят секс,но да е само с един или двама нали..?Това пак не те прави "малка курва". Ти, като си го направила на 14 дане би и ти да си тогава, такава:"малка курва"? Нема лошо да правят секс...ок техен си живот,но да знаят поне някой общи неща за половия живот и болестите около него и рисковете.И да не го правят след това с всеки срещнат.Могат да правят но да не са,както ти каза:"малки курви". Много относително говориш.
    и аз съм на същото мнение,неможе да се говори за всички че са еднакви курва е много силно казано !
    Обичам Андриан

Град
    село София
    Ако някое малко момиче прави секс на 12-13 години и роди дете, това не е мой проблем, това е пробелм на нея и на родителите и (които са я възпитали да прави тея неща на тая възраст).
    Много момичета сеят омраза спрямо малките деца които правят секс и раждат, защо?

Цитирай Първоначално написано от Sturma
    Ако някое малко момиче прави секс на 12-13 години и роди дете, това не е мой проблем, това е пробелм на нея и на родителите и (които са я възпитали да прави тея неща на тая възраст).
    Много момичета сеят омраза спрямо малките деца които правят секс и раждат, защо?
    Лично аз не тая омраза, просто казваме кое е по добре за тях. Примерно някое 13 годишно момиче забременнее и нали мн се обичатс приятеля си и решават да оставят детето. Ама те и за доходи и за всичко помислили. Той някакав 25 годишен от заможно семейство. Аре осигорихме ги вече... и тя ражда.. минават дже три годинки и оп на богатажчето вече му писнало от тва момиченце и трагва да си тарси нови бройки... и ко става тогава с момичето? .. и още мн подобни ситуации има...

Град
    село София
    Лично аз не тая омраза, просто казваме кое е по добре за тях. Примерно някое 13 годишно момиче забременнее и нали мн се обичатс приятеля си и решават да оставят детето. Ама те и за доходи и за всичко помислили. Той някакав 25 годишен от заможно семейство. Аре осигорихме ги вече... и тя ражда.. минават дже три годинки и оп на богатажчето вече му писнало от тва момиченце и трагва да си тарси нови бройки... и ко става тогава с момичето? .. и още мн подобни ситуации има...
    Човека има тази привилегия да избира какво да прави сам за себе си
    От тук идват моралните норми и граници, ако на едно дете му бъде обяснено това което ти казваш, може би ще помисли преди да прави деца
    В крайна сметка едно родено бебе не е предмет, а един човек като теб и мен, трябва да се мисли, това дете като израсне, кой ще го гледа, непълнолетната му майка или изоставилият го баща - курвар?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе не ви ли писна с тия теми?вярно че на всяка страница има поне по 2-3 теми бременна ли съм..на 14 съм..ама и на всяка страница има по 3-4 и от този вид..как не ги е срам и т.н...и тая дума "курва"за нищо я нямате..всяко момиче от 12 нагоре е курва за вас

Cruel Intentions

Аве секи си решава кога какво с кого ....ся тъуи че са прости и на 12 ходи и праи sex с които и попадне си е неина работа
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от IvYyYyYy
    Аве секи си решава кога какво с кого ....ся тъуи че са прости и на 12 ходи и праи sex с които и попадне си е неина работа
    Абсолютно точно казано.
    Тея дето се взривяват като ръчни гранати и наричат малките курви, защото са спали с 10 момчета, сигурно завиждат ,че те не са.. това е единственото логично обяснение

Абсолютно точно казано.
    Тея дето се взривяват като ръчни гранати и наричат малките курви, защото са спали с 10 момчета, сигурно завиждат ,че те не са.. това е единственото логично обяснение
    а ти на колко си години

Град
    село София
    Абсолютно точно казано.
    а ти на колко си години
    На 19 години съм.

Re: за малките курви....

Цитирай Първоначално написано от Rysa_Kykla
    Днес във училище имахме час по биология...и стана на въпрос за неграмотноста на младото поколение..и как все повече и повече и тук и по новините се казват неща от рода "На 12 съм и правя секс или искам да правя,или днес направих аборт..."Аз просто се плаша...а какво остава за нашите деца??? Щом поколението след нас е такова???Знам че може би това не е единствената тема,извинявам се предварително ако се повтарям.И съм сигурна,че повечето от форома са точно такива момиченца които и хал хабер си нямат от тези неща ами просто го правят,защото и другите го правят!

Деца не бързайте! Има време за всичко!Ще се наживеете има време...сега има мн по важни неща от това да го направите с някои батко..И аз не съм от най големите на 16 години съм..и за пръв път го направих на 14 и сега ужасно мн съжалявам,но си взех поука и не съм станала от онея,които след това си мислят,че всичко що има патка м/у краката се яде...
    и що съжаляваш??
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

мн си права....
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    мн си права....
    mn mn mn verno
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    село София
    И как така стигнахте до заключението, че над 7 милиона човека са тъпо племе?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    мн си права....
    mn mn mn verno
    aa..и що слагате всички под общ знаменател?щом част от вас се считат за тъпо племе ок..ама тва не значи че трябва да намесвате всички..

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си