- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kak da iztriq e-mail adresa si?
molq vi pomognete. registriral sam se v razni saoitove i neprekasnato mi pra6tat razni tapi i bezsmisleni email-i! kak da iztriq e-mail adresa si???
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
еми абстрахирай се ,това са рисковете ,имейла се използва за всичко,включително спам.Имейла не може да се изтрие,но можеш да смениш имейла в самия рег на някоя страница.Уточнявайте се бе хора.Първоначално написано от danlqn
![]()
Хм, накрая на всеки от тези майли би трябвало да има един линк, на който да можеш да подадеш заявление да спрат да ти пращат.Ама това е само ако сайтът си е нормален и просто ти пращат съобщения за новостите.Ако целта на сайта е само да ти пълни пощата, то си има опция да маркираш съобщенията от този адрес като спам и самата пощенска кутия вече няма да ти ги приема.Поразрови се малко из настройките на мейла ти и ще стане, особено ако си с абв.
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
да в абв съм. мъча са от много време да намеря такава опция, но явно не съм достотъчно способен. би ли ми обяснел по подробно как да го направя TheOtherME?
Хм.. още като влезеш и под мястото кадето ти пише Кутия(#) да речем има едно ААктивирай защита от СПАМ.Активираш го.След това отиваш в пощенската си кутия, маркираш нежеланите писма с по една лястовичка отпред и натискаш има едно Маркирай като спам.То ти ги мести в папка Спам и оттам нататък не би трябвало да получаваш такива писма.Надявам се да разбереш писанията ми, дано се получи!![]()
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
Молиш админа на съответния сайт...
мерси хора! сега ще пробвам и утре ще ви кажа какъв е резултата :P
О, всички се вълнуваме за утре!Първоначално написано от danlqn
![]()
П.П. Еми те вече ти отговориха, тъй че аз що да не кажа нещо не по темата.![]()
еми май стана :P нямям излишни писмамерси още веднъж
![]()
kissin' you