.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Права си, ама как може да говориш, че другите трябва да учат, а ти самата да правиш такива тъпи грешки като "няма те ли ". Едва ли е от бързане...
    Да бе, аз съм неква неграмотна...
    И това, че съм допуснала грешка по една или друга причина, не ми отнема правото да критикувам другите.
    На тях сега им е времето да учат, а не после да деградират по отношение на правописа си...като мен...примерно (=
    Не ти го отнема, но просто изглежда тъпо да даваш морал (точно свързан с учение) в същото мнение, в което има правописни грешки. А ти си добър случай де... И е добре, че си признаваш грешката, ама не си чаак неграмотна.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Какви проблеми. Като не са ти приятелки, намери си други. ИСТИНСКИ (по възможност). И се замисли какви думи употребяваш. Това показва каква ти е културата. Обвиняваш другите, че пишели "патка" с "д", а ти не се виждаш какви обиди използваш.

Град
    In the middle of Nowhere
    O.Боже.Мой. ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Какви са тея филми ся и да ти кажа май нямаш 'бест фр' както му викаш.. Остави ги да си чупят главата с М.П (нз дали точно така беше съкращението, имам предвид тая дето разделяла )
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

WTF?

Това е по-зашифровано написано и от докладите на Джеймс Бонд!
    Да си спомним как се пишат нормални, цели думи на български!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Re: ЕбАхТи МомИчЕто

Ще пораснеш и ще разбереш, кои хора стават за приятели... не се впрягай

Мега фен
    ми начи гледай сега, след като М.Я. те е зарязала заради М.П. и после М.П. е зарязала М.Я. заради Я. и са си станали бест фр, време е ти да си намериш нова бест фр, чието име да е М.Я.Т.Ж.Г.Б.Ф.Х.Ц.Д.Ь (ИМЕТО Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ!) и с тая ти нова бест фр да дразниш старите си бест фр (сеш'се- М.Я и Я.) ама то пък къв е смисъла като така и така М.П ще ти открадне М.Я.Т.Ж.Г.Б.Ф.Х.Ц.Д.Ь и ще си стане с нея бест фр ......... ба не знам човек, емигрирай в африка
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: ч1

Цитирай Първоначално написано от Bobby_1st
    Би му майката само аз ли не схванах нищо ... И защо съкращенията са като в някой доклад на районното?
    i az nishto ne shvanah
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз почти нищо не разбрах обаче ти си си виновна наистина

м....тряя да добавиш и М.Ш> и М.Ц ,които докато са си играли на барбита на М.Ш барбито било по-хубаво от на М.Ц и за това М.Ц станал най-добра фр с една пикла...ще я наречем ,,Ь" ..обаче пък М.Ш ревнувала ии за да си отмъсти станала приятелка стеб ..

агхх...добре ли сте бе... 5 клас...ебаси драмите!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Присъединявам се към отговорите:"лапешка(детинс а)работа".Съгласна съм и с това,че вашето не е приятелство.Защото едно истинско приятелство не би могло да приключи,заради някаква си интригантка.

Супер фен
    Град
    България

Re: ч1

Цитирай Първоначално написано от Bobby_1st
    Би му майката само аз ли не схванах нищо ... И защо съкращенията са като в някой доклад на районното?
    +1 Това ме разби за районното!

По темата: ,,Разбрах всичко, нямаш приятелки между тези лапета. Интересано ми е само и не разбрах, как за 2 дена разбра, че момичето с инициали Я. ти е Best Friend? Аз 11 години не мога да разбера дали един от най-добрите ми приятели ми е приятел, а ти за 2 дена! Браво. Младото поколение води до погрес! Обаче грешен!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ти да не би случайно да си на 11?

Подари им по една близалка и ша са опрайте \/

пфф .. е*а ли го ..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз ще те наричам Т.П. ( като тъп пубер ) и твоите приятелки на куп като Т.Пи.( Тъпи Пуберки)

Мисля, че Т.П. И Т.Пи. сте много зле.
    The Spark

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Убий ги и трите и тогава казвай М.П и М.Я и така нататък

..
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Я пак..
    КоГаТо сИ На 5 сИ иГрАеШ С КуКлИ,а сЕгА 10 ГоДиНи пО-кЪсНо тИ сИ КУкЛа,с КоЯтО Си ИгРаЯт...

Леле как се обърках...И аз съм 5-ти клас..Признавам!И при мен има едни такива ама гледам да не се занимавам...Честно да ви кажа,момчетата изобщо не се карат! Аз винаги съм при "мъжките" и до сега никога не са се карали толкова сериозно! Браво на тях! Така,че се направи,че не ти пука и толкова!
    ~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ТЕМАТА Е ОТ 2008 БЕ ХОРА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си