- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕбАхТи МомИчЕто
Не ти го отнема, но просто изглежда тъпо да даваш морал (точно свързан с учение) в същото мнение, в което има правописни грешки. А ти си добър случай де... И е добре, че си признаваш грешката, ама не си чаак неграмотна.Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Какви проблеми. Като не са ти приятелки, намери си други. ИСТИНСКИ (по възможност). И се замисли какви думи употребяваш. Това показва каква ти е културата. Обвиняваш другите, че пишели "патка" с "д", а ти не се виждаш какви обиди използваш.
O.Боже.Мой. ...![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Какви са тея филми сяи да ти кажа май нямаш 'бест фр' както му викаш.. Остави ги да си чупят главата с М.П (нз дали точно така беше съкращението, имам предвид тая дето разделяла
)
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
WTF?
Това е по-зашифровано написано и от докладите на Джеймс Бонд!
Да си спомним как се пишат нормални, цели думи на български!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ще пораснеш и ще разбереш, кои хора стават за приятели... не се впрягай
![]()
ми начи гледай сега, след като М.Я. те е зарязала заради М.П. и после М.П. е зарязала М.Я. заради Я. и са си станали бест фр, време е ти да си намериш нова бест фр, чието име да е М.Я.Т.Ж.Г.Б.Ф.Х.Ц.Д.Ь (ИМЕТО Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ!) и с тая ти нова бест фр да дразниш старите си бест фр (сеш'се- М.Я и Я.) ама то пък къв е смисъла като така и така М.П ще ти открадне М.Я.Т.Ж.Г.Б.Ф.Х.Ц.Д.Ь и ще си стане с нея бест фр
![]()
......... ба не знам човек, емигрирай в африка
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
i az nishto ne shvanahПървоначално написано от Bobby_1st
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
аз почти нищо не разбрах обаче ти си си виновна наистина![]()
м....тряя да добавиш и М.Ш> и М.Ц ,които докато са си играли на барбита на М.Ш барбито било по-хубаво от на М.Ц и за това М.Ц станал най-добра фр с една пикла...ще я наречем ,,Ь" ..обаче пък М.Ш ревнувала ии за да си отмъсти станала приятелка стеб ..
агхх...добре ли сте бе... 5 клас...ебаси драмите!!!!!![]()
![]()
Присъединявам се към отговорите:"лапешка(детинс а)работа".Съгласна съм и с това,че вашето не е приятелство.Защото едно истинско приятелство не би могло да приключи,заради някаква си интригантка.
+1 Това ме разби за районното!Първоначално написано от Bobby_1st
![]()
![]()
![]()
По темата: ,,Разбрах всичко, нямаш приятелки между тези лапета. Интересано ми е само и не разбрах, как за 2 дена разбра, че момичето с инициали Я. ти е Best Friend? Аз 11 години не мога да разбера дали един от най-добрите ми приятели ми е приятел, а ти за 2 дена! Браво. Младото поколение води до погрес!Обаче грешен!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз ще те наричам Т.П. ( като тъп пубер ) и твоите приятелки на куп като Т.Пи.( Тъпи Пуберки)
Мисля, че Т.П. И Т.Пи. сте много зле.
The Spark
Убий ги и трите и тогава казвай М.П и М.Я и така нататък
..
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Я пак..![]()
КоГаТо сИ На 5 сИ иГрАеШ С КуКлИ,а сЕгА 10 ГоДиНи пО-кЪсНо тИ сИ КУкЛа,с КоЯтО Си ИгРаЯт...
Леле как се обърках...И аз съм 5-ти клас..Признавам!И при мен има едни такива ама гледам да не се занимавам...Честно да ви кажа,момчетата изобщо не се карат! Аз винаги съм при "мъжките" и до сега никога не са се карали толкова сериозно!Браво на тях! Така,че се направи,че не ти пука и толкова!
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~