.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от dqvol ot raq
    Цитирай Първоначално написано от babylofzz
    OxX Ammi az si napravih kosata chersna s kana na Arona i veche sbm cherna ot 1 godina ne se maha KANA beshe ne boq..yjas ama si se haresvam i cherna
    Оле блазе ти.Аз трябва да се къносвам на всеки 2-3 месеца...

Град
    Карнобат
    2 часа чакам аз и става много хубаво черно

Изтощава ли се косата от черна къна?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Хора... аз съм ползвала къната на Афродита и Индийсаката къна ...С Афродита седях 3 часа и пак нищо не стана (косата ми е черна ) след 1 седмица се къносах с Индийската къна... имаше резултат (като за моята черна коса...) Къносах се Юни ... и сега на слънцето има още червено... не като в началото де ... но пак има някакъф цвят с Индийската къна стоях само 30 мин. и лесно се изми . Обаче всеки пък като вляза да се изкъпя и от главата ми течеше червена вода... xD и сега пак ще се къносвам и реших да е с къната на Aroma Style ще ви пиша какъв е резултата
    Ак0 умра , а ти останеш, не забравяй...Аз съм тук копелеее...
    Ак0 падна , а ти се хванеш...помни...Аз съм тук копелеее....
    Но ак0 се изкача ,а ти паднеш - Не ме ебе копелеее.....

Ами, слагала съм и на Арома, и някакви малки пакетчета (индийски).Къната при мен не пада. Седя с нея 2 часа, после трудно се измива...преди чат - пат си слагах, сега , добре , че ми израстна... Само се червенеех...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Не съм ползвала досега къна, но мисля да се къносвам с черна. Сестра ми донесе една индийска и е наистина много добра! Майка ми се къносва с нея и стои около 30 мин. , после ефекта е страхотен! Аз смятам, че няма вреда от черната къна (ако разбира се е истинска)..
    А вие каква индийска ползвате?
    Ето я тази, за която ви говоря:

http://www.hennasupply.com/products/...nut-henna.html
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

iskam da se kunosvam s 4erven cvqt .. ama edna prqtelka mi kaza 4e se e kunosala v 4erno i ne i i se mahna 4ak sled 1 godinaaa..

Аз използвам черна къна, някаква индийска е, но в интерес на истината съм доволна... престоявам с нея един час, а частиците падат изцяло още на първото измиване, но това може и да се дължи на факта, че се кисна по половин час иначе цвета при мен издържа 2 седмици

Тема от преди 5 години..
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си