.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ОБЕЗКОСМЯВАНЕ ПОМОЩ

Здр момче съм на 20 години и над брадата почват да ми растат косми който се приближават към очите и веждите ми,махам ги с пинсетка обаче след 2 дни пак се появяват и направо изперквам като се погледна,кажете ми някакъв крем с който да се мажа да се махнаат или нещо друго моляви направо мн. се дразна,чувствам се като някво животно....

Град
    Пловдив
    ауу лошо ами иди на козметик за кола маска или събери пари за фотоепилация

кво е това фото епилация и кви пари е ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от johny55
    ами чувал съм че е от порядъка на 500-1000 лева и премахва окосмяването за години

невъзможно за мене

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Пробвай с кола маска, можеш да си вземеш от някоя аптека за 5 - 10 лева или да отидеш на козметик за приблизително същите пари.

Добре кажете някои козметик ?адрес ,телефон ?
    -благодаря

Град
    Пловдив
    Добре кажете някои козметик ?адрес ,телефон ?
    -благодаря
    за кой град де :P ако е за пловдив, в кичука има една много добра козметичка

Град
    XaCkoBo
    Най-добре иди на козметик и не прави грешката да ги махаш с кола маска щото пак си растът не ги премахва трайно...Козметика ще ти каже кое е по-добре
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

за София city става въпрос

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Az mislq 4e e po dobre pri kozmetik no ima6 i drugi izbori kato fotoepilaciq s kola maska ili s epilator za epilator ne s1m sigurna dali stava 6toto po princip ne s1m probvala takiva proceduri na liceto i mai 6e e po dobre ako ima6 vazmojnost si napravi fotoepilaciq koqto ti maha kosam4etata sa mislq 4e nqkolko godini oba4e e skapi4ka
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    ами чувал съм че е от порядъка на 500-1000 лева и премахва окосмяването за години
    Ти добре ли си бе?! Какви са тези нереални цифри Той не иска да си обезкосми цялото тяло,а само лицето

johny55 цените за фотоепилация на лице са между 25 и 80 лв. на процедура,като са необходими няколко процедури през определен период от време.Напиши в Гугъл "фотоепилация" и ще ти излязат няколко сайта на студиа в София

Re: ОБЕЗКОСМЯВАНЕ ПОМОЩ

Здр момче съм на 20 години и над брадата почват да ми растат косми който се приближават към очите и веждите ми,махам ги с пинсетка обаче след 2 дни пак се появяват и направо изперквам като се погледна,кажете ми някакъв крем с който да се мажа да се махнаат или нещо друго моляви направо мн. се дразна,чувствам се като някво животно....
    moje da ima6 endokrinen problem-no taka ili ina4e trqva da gi mahne6 zada e traino lazerna ili foto epilacia i tn-kozmetik otiva6!a ako neti se davat pari si prodaljavai s pinseta nqma drug na4in-kvo se oplakva6 a nie momi4etata pres 3 dni si skubem vejdite sa6toto e

Няма как да не ти растат... или пестиш по 2/3 лв и ходиш през 3/4 дена на козметик или сам си ги скубиш... или както по горе казаха ако имаш пари на фотоепилация.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си