- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни за мъже
Наскоро ми казаха една история че съществуват хапчета които мъжа пие. По този начин се подтиска производството на сперматозоиди или нещо подобно и в следствие, от което жената не може да забременее дори и да свършат в нея. Вярно ли е това и ако да някой може ли да даде някаква информация като марка или описание на действието.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
не съм чувала до сега за нещо подобно.
за първи път чувам нещо такова
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Бях чуля някъде.. но много бегло. Затова не мога да ти дам инфо.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
баща ми на времето сигурно е взимал от тези противозачатъчни... затова съм се пръкнала азМного съм яка нали?
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Рубиииии любов мояПървоначално написано от rubi
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам теееее!
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
муцо нали знаеш колко те обичам...ъЪ?Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Дааа ти си моето слънцееее! Животът ми без теб ще е като Лили Иванова без перука и като Ивана без сръбска скара. Ти си най - якият!Първоначално написано от rubi
![]()
И аз бях чувала че се експериментира с нещо такова...
Дори и да ги направят обаче и ако ще да са 100% сигурни не мисля че бих им се доверила. Не мога аз така да не контролирам нещата и да оставям всичко на мъжа.. Или презерватив дето го виждам че е там или ОК дето си ги взимам аз![]()
От теб чувам за такова нещо но едва ли се продават...![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
Ти нали знаеш какво е миша опашка и как се използва, пък и не са и скъпи. Другия вариянт е да пръскаш 3 пъти на ден по 3 пъти със светена вода.
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Първоначално написано от scoobydors
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
В Япония ги има
Дочувала съм такива неща, но не мисля че много мъже ще се навият да ги пият. Все пак за тях потентността е много важна![]()