.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

От колко годишни ви позволяват...

Вас от колко годишни ви пускат по дискотеки,щото мене лично на 15 не ме пускат.....на детска

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

незнам аз не ходя по дискотеки.. ами.. си првим партита с фр
    Яжте моркови, да сте здрави!

И аз предпочитам парти във вкъщи отколкото диско...Е се пак на партито да не бъдат МАМА и ТАТИ де....

От 15 годишна ходя на нощна със знанието на родителите ми(а от 14 до 15 те не знаеха..).Иначе на детска дискотека съм ходила от 12 до 14 годишна.
    В момента съм на 17.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от morkofka
    незнам аз не ходя по дискотеки.. ами.. си првим партита с фр
    И ние. Така е по-забавно.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

scoobydors
    от ямбол ли си?
    и аз съм от кое у-ще си?
    Яжте моркови, да сте здрави!

sladky2009
    Guest
    от 11 годишна хода и ме пускат

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Детските дискотеки не са си работи.
    Пълни са с разгонени мацки и загорели батковци, почитатели на секс походите по миризливите тоалетни.

Наще никога не са ми правили проблем,може би защото не са запознати с това колко трагично е положението по подобни места и в какво точно се изразяват забавленията на невръстните им отрочета.

Аз един ден като стана майка също няма да си пускам детето по подобни дупки, не защото съм някъв цербер, а защото както обясних вече, цялата атмосфера е гнусна и непригодна за деца.

Това е общо взето.На дискотека ходя от 13 годишна и се радвам, че не ми повлия така пагубно, както на останалите наборки.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

преди години детските бяха да се наденсим и да се приберем....имаше една на пиротска "карма" "студио 59" или "блек бокс" обърках и имената вече.....беше много добра....после като я направиха развалина почна адът в "дабъл вижън" и "амор"
    иначе ходя по дискотеки още от 12-13 годишна......първо бяха нощни.после след инцидента в индиго детски,и сега пак нощни......
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Хахаха мене от 8 годишна ме пускат. Нека Ви е! Аз съм най- яката!
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    от 11 годишна хода и ме пускат
    i men

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Snowww
    Хахаха мене от 8 годишна ме пускат. Нека Ви е! Аз съм най- яката!
    i sama si se smee.I neka poznaq,kato si hodila si si gledala decata da ne se izgubqt nqkude

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Едно време на 13 започнаха да ме пускат, на детски.Иначе на нонщни от 17 годишен
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    ако имаше по свестни не-чалга дискотеки бих ходил по често,иначе с фр си правим добре дискотеки

хмм и аз не хоа на доскотеки ... ама купончета с напиване и най различни простотий в фриятели ... редовно :P
    The music is my rescue,.. ♥

Град
    Hidden Village of Konoha
    От около месец преди бала....
    Т.Е. от 18 годишна.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Голям фен
    От николко. Не съм питала, нямам и желание. На 16 съм.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    преди години детските бяха да се наденсим и да се приберем....имаше една на пиротска "карма" "студио 59" или "блек бокс" обърках и имената вече.....беше много добра....после като я направиха развалина почна адът в "дабъл вижън" и "амор"
    иначе ходя по дискотеки още от 12-13 годишна......първо бяха нощни.после след инцидента в индиго детски,и сега пак нощни......
    Карма си беше култ,аз там ходех на детска
    Оооо и аз помня Карма.. Била съм на 12 когато ходех там на детска. Може и да съм била на 11... Там ходех с един батко на 16 (лол).

Иначе и аз в момента не ходя по дискотеки.

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Детските дискотеки не са си работи.
    Пълни са с разгонени мацки и загорели батковци, почитатели на секс походите по миризливите тоалетни.

Наще никога не са ми правили проблем,може би защото не са запознати с това колко трагично е положението по подобни места и в какво точно се изразяват забавленията на невръстните им отрочета.

Аз един ден като стана майка също няма да си пускам детето по подобни дупки, не защото съм някъв цербер, а защото както обясних вече, цялата атмосфера е гнусна и непригодна за деца.

Това е общо взето.На дискотека ходя от 13 годишна и се радвам, че не ми повлия така пагубно, както на останалите наборки.
    Напълно подкрепям мнението ти
    Тъй като преди време тренирах джудо, имах едни приятели, които ходеха на дискотеки, само за да се сбият с някой
    Лично на мен, това ми беше достатъчно да разбера какво представляват дискотеките в София

и аз не ходя по дискотеки , музиката е прекалено силна и неможеш две думи да размениш , докато купони и партита с приятели е супер яко и си ходя т.н. , да не говоря , че все повече в дискотеките преобладават надрусаните пропаднали типове и курвите , който си мислят ,че като се изчукат в кенефа са супер яки . Иначе преди ходех всяка седмица 13-14 годишен съм бил , сега съм на 18 и ходя един път на няколко месеца сигурно и изобщо не си прекарвам добре .. За мен дискотеките са отживелица

аз попринцип не ходя по дискотеки но биха ме пуснали на детска няма да имат нищо против; на 16 съм
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Цитирай Първоначално написано от morkofka
    scoobydors
    от ямбол ли си?
    и аз съм от кое у-ще си?
    И аз съм от ЯМбооооооооооол
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Ами то аз нямам желание да ходя, не съм питала и незнам... Но на 12-13 бях и питах майка си дали мога на детска, но не ми позволи, 'щото щях да бъда с едно момиче, което тя не познава, а аз го познавах от скоро (на моите години беше)...

Ми..Аз сама си забранявам.Дискотеките не са кой знае какво..нашите няма да ме спрат, ама не съм и напирала..Има и по-сериозни неща, с които да си губя времето..

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми като бях на 13 ме пуснаха за 1ви път. Аз ходих няколко пъти ма ми стана скучно, вече ходя 1 път на два, три месеца заради рождени дни на приятели
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си