- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От колко годишни ви позволяват...
незнам аз не ходя по дискотеки.. ами.. си првим партита с фр![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
И аз предпочитам парти във вкъщи отколкото диско...Е се пак на партито да не бъдат МАМА и ТАТИ де....![]()
![]()
От 15 годишна ходя на нощна със знанието на родителите ми(а от 14 до 15 те не знаеха..).Иначе на детска дискотека съм ходила от 12 до 14 годишна.
В момента съм на 17.
И ние. Така е по-забавно.Първоначално написано от morkofka
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
scoobydors
от ямбол ли си?![]()
и аз съм от кое у-ще си?
Яжте моркови, да сте здрави!
от 11 годишна хода и ме пускат![]()
Детските дискотеки не са си работи.
Пълни са с разгонени мацки и загорели батковци, почитатели на секс походите по миризливите тоалетни.
Наще никога не са ми правили проблем,може би защото не са запознати с това колко трагично е положението по подобни места и в какво точно се изразяват забавленията на невръстните им отрочета.
Аз един ден като стана майка също няма да си пускам детето по подобни дупки, не защото съм някъв цербер, а защото както обясних вече, цялата атмосфера е гнусна и непригодна за деца.
Това е общо взето.На дискотека ходя от 13 годишна и се радвам, че не ми повлия така пагубно, както на останалите наборки.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
преди години детските бяха да се наденсим и да се приберем....имаше една на пиротска "карма" "студио 59" или "блек бокс" обърках и имената вече.....беше много добра....после като я направиха развалина почна адът в "дабъл вижън" и "амор"
иначе ходя по дискотеки още от 12-13 годишна......първо бяха нощни.после след инцидента в индиго детски,и сега пак нощни......
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Хахаха мене от 8 годишна ме пускат.Нека Ви е! Аз съм най- яката!
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
i menПървоначално написано от sladky2009
![]()
i sama si se smee.I neka poznaq,kato si hodila si si gledala decata da ne se izgubqt nqkudeПървоначално написано от Snowww
Едно време на 13 започнаха да ме пускат, на детски.Иначе на нонщни от 17 годишен![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ако имаше по свестни не-чалга дискотеки бих ходил по често,иначе с фр си правим добре дискотеки![]()
хмм и аз не хоа на доскотеки ...ама купончета с напиване и най различни простотий в фриятели ... редовно :P
![]()
![]()
The music is my rescue,.. ♥
От около месец преди бала....
Т.Е. от 18 годишна.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
От николко. Не съм питала, нямам и желание. На 16 съм.
Don't worry, be happy!
Оооо и аз помня Карма.. Била съм на 12 когато ходех там на детска. Може и да съм била на 11...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Там ходех с един батко на 16 (лол).
Иначе и аз в момента не ходя по дискотеки.
Напълно подкрепям мнението тиПървоначално написано от Seducti0n
Тъй като преди време тренирах джудо, имах едни приятели, които ходеха на дискотеки, само за да се сбият с някой![]()
Лично на мен, това ми беше достатъчно да разбера какво представляват дискотеките в София![]()
и аз не ходя по дискотеки , музиката е прекалено силна и неможеш две думи да размениш , докато купони и партита с приятели е супер яко и си ходя т.н. , да не говоря , че все повече в дискотеките преобладават надрусаните пропаднали типове и курвите , който си мислят ,че като се изчукат в кенефа са супер яки. Иначе преди ходех всяка седмица 13-14 годишен съм бил , сега съм на 18 и ходя един път на няколко месеца сигурно и изобщо не си прекарвам добре .. За мен дискотеките са отживелица
аз попринцип не ходя по дискотеки но биха ме пуснали на детска няма да имат нищо против; на 16 съм![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
И аз съм от ЯМбооооооооооолПървоначално написано от morkofka
![]()
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
Ами то аз нямам желание да ходя, не съм питала и незнам... Но на 12-13 бях и питах майка си дали мога на детска, но не ми позволи, 'щото щях да бъда с едно момиче, което тя не познава, а аз го познавах от скоро (на моите години беше)...![]()
Ми..Аз сама си забранявам.Дискотеките не са кой знае какво..нашите няма да ме спрат, ама не съм и напирала..Има и по-сериозни неща, с които да си губя времето..
ми като бях на 13 ме пуснаха за 1ви път. Аз ходих няколко пъти ма ми стана скучно, вече ходя 1 път на два, три месеца заради рождени дни на приятели
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!