- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите Секс или Любов?
На тоя въпросец колко ще ми отговорят честно? -0
Колко намират разликата?- малко
Колко не схващат въпроса? -18
Колко разбраха отговора на миналия въпрос? -оскъден брой.
И все пак?
Секс или Любов правите с партньора? 1 доказателство must be included.
..тъпата тема ли ве..
![]()
Мисля, че правя любов, защото съм напълно отдадена на това което правя и погякога загърбвам собствените си неволи и проблеми за да го накарам да се чусвта добре. А когато гледам, че той се чуства прекрасно това ме кара и аз да се чуствам щастлива дори само от факта, че на него му е хубаво.
Много интересно... Аз го разбирам така: и двете са си секс, само че различен. Едното е секс "за душата", така да се каже, да сте внимателни, нежни, отдадени един към друг, романтични един вид. Другото си е чисто физически, просто да се хванете и да стане. Без предигра, без нищо, само защото нагонът ви е хванал. С приятеля ми са ми се случвали и двете.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
+ 6461684687 :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Сега батко ви ще ви каже две три приказки, барем ме разберете.
Няма разлика между ЛЮБОВ и СЕКС.
Обяснавам веднага ... Дошъл някой си и казал ама ние правихме любов, беше прекрасно ...
Баш![]()
Дефинирам любов ...
Мъж си хваща приятелка.
Тя не му пуска с месеци.През това време той е адски незадоволен.
Правят секс и това е най-невероятният секс, който е правил в живота си.
Защо ли? Ами защото е чакал прекалено дълго за него!
Представете си да не сте яли нищо със дни и да умирате от глад, при което някой ви подхвърли филийка хляб... Дали това няма да е най-вкусният хляб, който сте яли?![]()
Та на ето това чувство му казват любов.
Сега правилно зададен въпроса би бил, като правите секс с чувство ли го правите или заради нуждата.
Аз лично го правя с чувство, защото обичам приятелката си.Бих направил всичко за да се почувства тя добре.
Това е отговора ми.
Но за правене на любов не може и да става дума, всичко е секс.
Аз пък правя каквото си искам. Затова съм най - яката!![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Секс, рано ми е за любов.
И да, правя разлика м/у двете, за разлика от много други хора.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Само аз ли имам смелостта да си призная, че съм нимфоманкаМай да. Ми най-яката съм, какво да се прави
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Правил съм и любов и секс първо една жена, правил съм и любов и секс с друга (Еми кво не съм минал половин България, няма какво да крия)
Мога да кажа че любовта си е любов - нежност, топлота и привързаност, целиш близост и наслада. Секса си е секс - чукаш и се кефиш на "каквото там ви харесва"![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Това май го схванахАз пуша цигара
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
АбсолютноПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Аз преди винаги правих 'секс', а сега, което го правя е баш любов и ми харесвааа =)
Правила съм само Любов,не лягам с някого просто ей така
Pravq Lubov
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
За да правя секс с някой трябва да имам чувства към него и да го обичам. От тази гледна точка може да се каже че правя любов защото само секс за спорта не съм правила и не мисля и че ще се случи някога.
На 17 правех любов, после пораснах. И вече правя секс.
ПП: Kokzero, Unheilig, a? Не знаех, че в България някой ги слуша...
+ Абсолютно точно казано!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Много точно казано.Първоначално написано от Schneeflocke
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
и аз така :PПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Първоначално написано от Snowww
![]()
мн мий забавно с туй
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+1Първоначално написано от Consequence
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Нимфоманка съм![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!