- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите Секс или Любов?
Любов правя кога съм с човека когото обичам.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не.. грешноПървоначално написано от gPa3HuTeJl
(chuckle)
white sensation![]()
Е к'во.. виж колко време се позна'аме... к'ва история имаме... а чак са разбирам, че си нимфоманка...Първоначално написано от xpici
![]()
много хубав аватарПървоначално написано от gPa3HuTeJl
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не си се заинтересовал, не си разбрал..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
не съм бе ..![]()
white sensation![]()
Не мога да кажа с1щото за т'воя...Първоначално написано от Adwokat
ЛЮБОВ!!!!!!!в такива моменти се чувствам обичана ... много МНОГО обичана
нз преди време говорих с един приятел и тои каза че секс е яко обаче ако си с човек когото обичаш е коренно различно и удоволствиеето е 2 пъти повече..ии това е абсолютно вярно с поред мен
![]()
правя секс![]()
не ми харесват бавните и лигави целувки , вазбужда ме темпото , страстта глада за секс :P любов съм правила само 2 пъти през целия ми стаж , не ми хареса дори и с любимия човек![]()
о,да-любимата ми тема...амм разликата между тва да правиш любов и да правиш секс е голяма...правила съм любов само и единствено със сегашния ми приятел...всичките други пъти е било само секс...хубав,но само секс...друго си е,да усещаш как човекът,когото наистина обичаш е в теб и те е "взел" с цялата си сила,с цялото си същество...чувството е невероятно,повярвайте ми...и от там идва един огромен неописуем страхотен оргазъм ... обожавам това...и съм с двете ръце "за правенето на любов" но да е истинска ;]
това,което не те убива те прави по-силен !!