Искам да се обърна към всички читатели и автори по случай нещо,от което останах изненадана.Не от много скоро имам реистрация във форума,но попринцип рядко влизам тук.
И забелязах нещо,което ми направи изключително лошо впечатление.А именно - коментарите.В 70% от случаите,те са по две или три думи,тип ''много е яко'',''супер'',''ужасно е'' или пък още по-зле - ''много е дълго,не го прочетох''...Не мисля,че някой автор ще има особенна нужда от подобни мнения - в другите форуми,това обикновенно се смята за чист флууд - и е така...
Призовавам всички,които четат и пишат коментари,да обосновават мненията си - не мисля,че 10 изречения на кръст толкова много ще ви затруднят,а и по-добре напишете 5 коментара,които по някакъв начин да помогнат на автора,от колкото 20 пъти ''супер е''.Едва ли ще искате,когато сте се трудили върху дадена творба,отделили сте от времето си,накрая да ви удостоят само с подобни безмислици...
И да,още нещо.Много ми става смешно,на мен лично,като прочета нещо от сорта на ''имаш талант''!Чакайте малко,бе хора!То по тази логика,всички,които публикуват творбите си,имат талант!Мислете,преди да напишете нещо такова,мой съвет!Според вас може да е така,но нека оставим литературните критици да го решат!

Благодаря на всички за отделеното внимание,надявам се да бъде от полза!