- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно хининовата вода
Та искам да попитам след колко време горе-долу се забелязва растежа на косата.За тези,които ще ме нападнат и ще ти кажат,че има сума ти такива теми-да,вярно и съм изчела доста от тях за употребата,цената и т.н.Но никъде не видях след колко време се забелязва ефекта.Само в едно мнение пишеше ,,месец+,, това вярно ли е
А ти какво очакваш?!След седмица ли?!Освен това не се надявай на някакви грандиозни промени в дължината на косата!!!За месец косата расте около 2-3 см. (мах),а с хининовата вода да кажем ще расте +1см отгоре.Освен това трябва голямо постоянство,а не ползваш я месец и спираш ...
П.П.Във всяка втора (да не кажа в абсолютно всяка) тема за хининовата вода пише след колко време се забелязва промяна в дължината и колко см. горе-долу е тя!!!
Не съм очаквала да се напръскам веднъж и косата ми да пораснеПросто попитах дали това,което съм прочела е вярно.Извинявам се,щом отговора на въпроса ми го е имало и в други теми
A be da ti kaja za edin mesec 6te e pove4e ot 1 sm,pone pri mene imashe adski dobur efekt.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
No pak 6te kaja,4e na vsqka kosa deistva razlichno,na edni po -burzo,na drugi po-bavno,a na nqkoi dori nqma i efekt![]()
и какви пари и тева щом си си го копувала
понеже ако не е много скъпо и аз ще го пробвам![]()
![]()
^ Хининовата вода е 1лев.. 1.20 най-много ; ))
Sasho1988
Варна..
при мене след 3 месеца ,ама много редовно ползване започна да расте страшно барзп и спрях да го ползвам вече ,че ми омръзна , и сега продължава да си расте бързоно аз го я комбинирвах и с шампоан с хума и става супер ефект
zavisi ot kosata pri nqkoi izob6to nqma efekt
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Съгласна съмПървоначално написано от GaBiIi__
Суетата.Моят любим грях.
Ами аз я ползвам от 2 месеца ама не много редовно и наистина пораснаи стана по-мека,и незаплетена.
Все пак е относително,при всеки различно.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
При мен няма и си мисля,че по принцип няма странични ефекти.Първоначално написано от varnen4e
Виж аз го смесвам с едно пак за мазане на Икаров,от което мега мн се омазнява косата,но точно тва на Икаров премахна тези изгорели и заплетени неща.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Е, да.. те маслата на "Икаров" са много хубави. И аз ползвам- стимуланта, бадемово и кайсиево масло и съм доволна от тях, но не забелязвам косата ми да расте кой знае колко.. макар, че ползвам МНОГО хининова вода.Първоначално написано от Drebs
Да,аз и за нокти на Икаров използвам и съм много доволнаПървоначално написано от varnen4e
)
А от колко време ползваш хининовата вода?
А на мен фризиорката ми беше скъсила бритона и то много.Преди това беше малко под веждите, а после не знам дали имаше и 2 см.На следващия ден си взех хининова вода и ми бяха казали да си слагам по 2-3 пъти на ден на суха коса.И наистина за 2 дена бритона ми порасна
(защото аз слагах само на него хининова вода).
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
И като се събуди какво стана?!Първоначално написано от little_miss_kiss
![]()
най-много пърхот да получиш,нищо повечеПървоначално написано от varnen4e
![]()
иначе и аз съм много доволна от маслото на Икаров![]()
Първоначално написано от little_miss_kiss
![]()
![]()
уау цели два дена,на мен за 2 часа от ушите ми стана до кръста
![]()
ами хора,аз пък си слагам като се къпя(с косата),което става около 3 пъти седмично.И като си слагам хининовата коса(смiс впръсквам я).Sori ama mi se precaka kirilicata.Ta na polusuha kosa staa li
радвам се за тебПървоначално написано от bibi90
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
тцтцт *баси филма wtf?! 2 дена.... хъхххх аз ползвам хининова вода ( околко 7 дена се пръскам и спирам за 5 - 6 после защото четох, че трябвало да се прави почивка ) ии има ефект ... доста хоора ме питат "КОГА УСПЯ ДА ТИ ПОРАСНЕ КОСАТА"
![]()
![]()