.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Аз си купих хининова вода,но все още не съм я използвала.Как точно да я използвам,на колко време и има ли вероятност да получа пърхот от нея тъй като скалпа ми е доста чувствителен към разни препарати като цяло...Извинявам се за невежеството,но...Не съм я използвала до сега

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от CucuTy
    ^ Хининовата вода е 1лев.. 1.20 най-много ; ))
    мерси много а аз пък днеска си взех една хининова маска и се надявам също да е добра

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    А, има ли някакви отрицателни ефекти, ако прекалим с неч, защото аз си слагам почти всеки ден.. понякога и по 2 пъти.
    Моята коса почна да се омазнява от хининовата вода

Цитирай Първоначално написано от little_miss_kiss
    Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Цитирай Първоначално написано от little_miss_kiss
    А на мен фризиорката ми беше скъсила бритона и то много .Преди това беше малко под веждите, а после не знам дали имаше и 2 см.На следващия ден си взех хининова вода и ми бяха казали да си слагам по 2-3 пъти на ден на суха коса.И наистина за 2 дена бритона ми порасна (защото аз слагах само на него хининова вода).
    уау цели два дена,на мен за 2 часа от ушите ми стана до кръста
    радвам се за теб

Ма кво приказваш...
    направо си открила чудото на чудесата

Град
    Пловдив
    аз пък четох някъде из форума , че трябва след баня на подсушена коса да се слага и само тогава слагам..някъде от седмица..последно може ли и на суха или не , понеже момичетата по-горе казаха , че слагат на суха
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    София,Видин
    аз я слагам на влажна коса

Пръскам си и на момента ХОППППП като гора
    ох ... стига съм говорила глупости ...

аами след около месец ... аз поне използвам от 2-3 месеца ииии понеже съм с боядисана коса .. подстригвала съм се 2 пъти иии косата ми е пораснала с 2-3 см ... значи на месец сигурно с по 1-2 см може да порасне ... не си мисли че на момента ще израсне коса до дупето

By : mimSi...
    Make Some Noise ... ;]]]

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    А, има ли някакви отрицателни ефекти, ако прекалим с неч, защото аз си слагам почти всеки ден.. понякога и по 2 пъти.
    При мен няма и си мисля,че по принцип няма странични ефекти.
    Виж аз го смесвам с едно пак за мазане на Икаров,от което мега мн се омазнява косата,но точно тва на Икаров премахна тези изгорели и заплетени неща.
    Е, да.. те маслата на "Икаров" са много хубави. И аз ползвам- стимуланта, бадемово и кайсиево масло и съм доволна от тях, но не забелязвам косата ми да расте кой знае колко.. макар, че ползвам МНОГО хининова вода.
    Да,аз и за нокти на Икаров използвам и съм много доволна )
    А от колко време ползваш хининовата вода?

Ами повече от месец, но все пак долу- горе толкова. Не знам.. косата ми определено расте, но не кой знае колко.. Не видам кой знае какъв ефект.. А хининовата вода я ползвам по 1-2 пъти на ден.. рядко пропускам да си сложа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от milomi6lence
    най-много пърхот да получиш,нищо повече

иначе и аз съм много доволна от маслото на Икаров
    Не мисля.. защо пък да получавам пърхот?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от <Alexa>
    Моята коса почна да се омазнява от хининовата вода
    Моята не съм забелязала да е започннала да се омазнява.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ем то е индивидуално при всеки ...... различен тип кожа, различна чуствителност и тн... ама аз няам проблеми със омазнявания и пърхот

Е, то е ясно, че е индивидуално, но все пак..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

с много постоянство и честа употреба наистина има ефект, поне при мен, но пък от хининовата вода ми се образува пърхот. Затова я спрях и сега всичко е тип топ
    Fuck you You fucking Fuckers

Я кажете ,че си боядисах косата...Пречи ли нещо хининовата вода?Пада ли боята от нея?

Дори и да не расте толкова бързо, колкото го изкарват някои, поне знаеш, че подхранва, а не вреди.
    Аз също съм боядисвана и слагам хининова вода, не пада боята от нея...
    **

Аз знам,че не е хубаво да се ползва,защото от нея изтънява косъма.

Хм...аз днеска си взех и след няколко часа ще се къпя, та искам да ви попитам: само след къпане ли се слага, понеже аз се къпя 2 пъти в седмицата и надали ще има кой знае какъв ефект или може всеки ден, и последно - суха, морка или влажна коса? А, и по колко се слага: да поркие цялата коса или само отгоре-отгоре? А и още нещо: само в корените, по краищата или по цялата коса се слага?
    ^Сори, за многото въпроси, просто не съм добре запозната
    Умирай само в краен случай =)

зДр на хората,които не знаят какво значи търсачка.

Значи хининовата вода може да се ползва на суха,мокра,влажна и мазна коса.Не е задължително да е след къпане!Може да се пръска всеки ден,но аз лично я пръскам през един.На 5 месец от ползването й ми се омазни косата,но не при всички е така .Пръска се в корените.Поне моята е като спрейче.Слагам колкото душа ми иска.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Аз знам,че не е хубаво да се ползва,защото от нея изтънява косъма.
    тцтц да и майка ми тва ми каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си