- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно хининовата вода
Аз си купих хининова вода,но все още не съм я използвала.Как точно да я използвам,на колко време и има ли вероятност да получа пърхот от нея тъй като скалпа ми е доста чувствителен към разни препарати като цяло...Извинявам се за невежеството,но...Не съм я използвала до сега![]()
![]()
мерси многоПървоначално написано от CucuTy
а аз пък днеска си взех една хининова маска и се надявам също да е добра
![]()
Моята коса почна да се омазнява от хининовата водаПървоначално написано от varnen4e
![]()
Първоначално написано от little_miss_kiss
Ма кво приказваш...![]()
![]()
направо си открила чудото на чудесата![]()
аз пък четох някъде из форума , че трябва след баня на подсушена коса да се слага и само тогава слагам..някъде от седмица..последно може ли и на суха или не , понеже момичетата по-горе казаха , че слагат на суха![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз я слагам на влажна коса![]()
Пръскам си и на момента ХОППППП като гора![]()
![]()
![]()
ох ... стига съм говорила глупости ...![]()
аами след около месец ... аз поне използвам от 2-3 месеца ииии понеже съм с боядисана коса .. подстригвала съм се 2 пъти иии косата ми е пораснала с 2-3 см ... значи на месец сигурно с по 1-2 см може да порасне ... не си мисли че на момента ще израсне коса до дупето![]()
By : mimSi...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Първоначално написано от Drebs
Ами повече от месец, но все пак долу- горе толкова. Не знам.. косата ми определено расте, но не кой знае колко.. Не видам кой знае какъв ефект.. А хининовата вода я ползвам по 1-2 пъти на ден.. рядко пропускам да си сложа.
![]()
ем то е индивидуално при всеки ...... различен тип кожа, различна чуствителност и тн... ама аз няам проблеми със омазнявания и пърхот![]()
с много постоянство и честа употреба наистина има ефект, поне при мен, но пък от хининовата вода ми се образува пърхот. Затова я спрях и сега всичко е тип топ
Fuck you You fucking Fuckers
Я кажете ,че си боядисах косата...Пречи ли нещо хининовата вода?Пада ли боята от нея?
Дори и да не расте толкова бързо, колкото го изкарват някои, поне знаеш, че подхранва, а не вреди.![]()
Аз също съм боядисвана и слагам хининова вода, не пада боята от нея...![]()
**
Аз знам,че не е хубаво да се ползва,защото от нея изтънява косъма.
Хм...аз днеска си взех и след няколко часа ще се къпя, та искам да ви попитам: само след къпане ли се слага, понеже аз се къпя 2 пъти в седмицата и надали ще има кой знае какъв ефект или може всеки ден, и последно - суха, морка или влажна коса? А, и по колко се слага: да поркие цялата коса или само отгоре-отгоре? А и още нещо: само в корените, по краищата или по цялата коса се слага?
^Сори, за многото въпроси, просто не съм добре запозната![]()
Умирай само в краен случай =)
зДр на хората,които не знаят какво значи търсачка.
Значи хининовата вода може да се ползва на суха,мокра,влажна и мазна коса.Не е задължително да е след къпане!Може да се пръска всеки ден,но аз лично я пръскам през един.На 5 месец от ползването й ми се омазни косата,но не при всички е така.Пръска се в корените.Поне моята е като спрейче.Слагам колкото душа ми иска.