- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първата Ви дума...?
Майка ми не помни,но тати ми беше казвал ,че първите ми думички са апи(хапе) и мусленце(носле)...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
кола (като автомобил)
бати![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
-ТАТА![]()
И аз такаПървоначално написано от slaveto1989
![]()
моята същоПървоначално написано от stefity
всъщност...много късно съм била казала "мама" и "тати"...първо съм казала "ям",после "вода"(т.е "уда") и "пия"...
когато съм избирала някакъв предмет с идеята "да се види моето бъдеще" съм избрала футболната топка![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
моята е била fack you ама не бебешки
'дай'
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
метаболизъм![]()
Баба.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ми питах майка ми и тя ми каза следното: да вместо вода..
![]()
Zashto izbivash varhy men svoite kompleksii, dori ot nenadurven h*i po mek si .. da beshe smeshen, che da mi povdigash nastroenieto, a ti si tup i ne iskam da ti slysham mnenieto ;]] !!!
Шише ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
"Мама", на 4 месеца. Даже ме има на касеткаСупер неестествено ми изглежда, парче месо още няма 5 кила и казва "мама", зловещо ми е да я гледа м тая касетка
![]()
![]()