- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той вече не ми вярва!!!
neznam kakvo da napravq izvarshih edna ogromna glupost darjah se to4no kato lape i sega gadjeto mi nqma vqra i mi kaza 4e ne mu se jiveelo i nekvi takia i sq sprq da mi pishe mo lq vi kakvo da pravq
Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица
Ich habe nichts nur eine Liebe
ОФ, АКО МОЖЕШЕ ДА ПУСНЕШ ОЩЕ 803534586 ТЕМИ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ДОБРЕ!!! А като си направила глупост - ще си търпиш последствията![]()
еlsy![]()
mn vi znai na vas ustatat neshto a
idioiti smotani vii neznaite kvo mi e na men i nqmate mnikakvo pravo da me sadite to4no pak vie
Ich habe nichts nur eine Liebe
що пък "точно ние" да нямаме право да те съдим??? Да не би ние да сме се издънили?!?!?!Първоначално написано от smal_girl
А ти като не си готова да търпиш критики, си стой у вас сама и не занимавай хората с глупости.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ако кажеш кво си направила, може и да получиш някакви съвети ( макар че се съмнявам)
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+Първоначално написано от Pti4i grip
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Абе ти като си пуснала темата трябва да си подготвена и за отрицателни коментариИ аз какво да направя като си изеършила тази глупост
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
ама имаме право да ти се изсмеем на тъпотата, нали?Първоначално написано от smal_girl
![]()
<N>
call 911![]()
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.
emi opitai se da govori6 s nego da mu obqsni6
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Първоначално написано от smal_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаем какво ти е...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
и от цялата тема не разбрах момчето с всичкия ли е,че се е хванало с такава издънка на природата като теб?![]()