.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

За противозачатъчните хапчета ?

Знам,че има много теми за противозачатъчните,но искам да попитам от каква възраст могат да започнат да се пият, тъй като има много мнения по този въпрос.
    Благодаря предварително.

Първо най-добре се консултирай с гинеколог, но знам, че не е много препоръчително да се пият под 16-18

Град
    Hidden Village of Konoha
    По принцип самите хапчета са направени за млади момичета (не си измислям, гинеколог ми го каза). Можеш и от 16, но по-добре е на 18-19, като ти е по-развит организма. И няма смисъл да ги пиеш, ако нямаш сериозен сексуален партньор и редовни полови контакти. Ако правиш секс 2-3 пъти месечно, не виждам смисъл да се пият хапчетата.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Няма възраст Обаче най-добре се консултирай с гинеколога си

но при всички случаи, за да закупиш противозачатъчни трябва да ти се предпишат от гинеколог така ли ?
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Цитирай Първоначално написано от mimentseto_93
    но при всички случаи, за да закупиш противозачатъчни трябва да ти се предпишат от гинеколог така ли ?
    Да.Защото има много видове и гинеколога ще ти изпише подходящите за организма ти след като те прегеда.Иначе няма как.

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Цитирай Първоначално написано от mimentseto_93
    Да.Защото има много видове и гинеколога ще ти изпише подходящите за организма ти след като те прегеда.Иначе няма как.
    Не трябва да пиеш каквито ти попаднат

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от Gospod
    жанетооо, от де знайш че не я лигавят сека вечер
    ба си интелигенцията сте тоо форум
    Не знам и не ме интересува, само отбелязвам че АКО е така, ТОГАВА...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BurningDesire
    И няма смисъл да ги пиеш, ако нямаш сериозен сексуален партньор и редовни полови контакти. Ако правиш секс 2-3 пъти месечно, не виждам смисъл да се пият хапчетата.
    Тц, не си права. Използват се за лечение да дисменория, акне и ПКЯ. Забележи- не е задължително да води полов живот, за да ги пие.

А относно препоръките от фармацевт- той няма как да отгатне хормоналните нива /освен ако няма допълнителна квалификация хвърляне на боб, гледане на ръка, кафе и туршия/. Така че, както каза global, ходенето на гинеколог е препоръчително!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си