- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поза 88 и 68
Някои може ли да ми каже дали има поза 88 и 68 ... в клас спорихме с една съученичка.. ам и двете не можахме да си ги представим.. ако някои знае да ни светне малко![]()
Няма
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
за по-изобретателните и гъвкави може и да има![]()
За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!
тцтц... в клас за това ли се спори бе![]()
мм вярно лии ...Първоначално написано от tqnko
![]()
и 657 има.ма се практикува при 3-каПървоначално написано от tqnko
![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Има.
Нали са общо 360..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
в ладата на баща ми става поза 88![]()
Уффф...![]()
Ма възможно ли е верно да сте толкова зле?
69 и 77 са тези които показват телата на партньорите и още от първия път ти става ясно как се практикуват. Тази комбинация от цифри е за да те улесни! Не е речено че под всяка една такава комбинация от цифрички трябва да има скрит замисъл! Ако видиш 84 примерно какво ще си представиш?
И другите пози си имат някви номера в оригиналната Кама Сутра ама тях кой ги помни..![]()
Първоначално написано от tqnko
Чудно ми е едно нещо тук,защо се задават такива уникални въпроси..
Купете си една книга има "Всичко за Секса"Аз е имам още от много малък или каквото и да е книга и там си пише въпросите,които са свързани с позите.Може да направите това вместо само да говорите глупости.![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Аз знам, че позите са определен брой. 69 е някакво съвпадение на положението на телата с цифрата. Щом има 69 е логично да има и 68.
Don't tell me what I can or can't do !
+1Първоначално написано от xxxSnowflakexxx
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
ami probvaite![]()
mn qsno 4е ima poza 88. ti kak misli6 4e se ebat snejnite 4oveci?!?Първоначално написано от megichka
Такива няма , но има поза костенурка( все още не е известна тъй кто анскроо бе измислена от ученици в меото училище
)
Първоначално написано от Scrat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ima 68 - ti shte mi pravish svirka, puk az shte imam da ti davam 1