- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- тест марихуана
 Отговор в тема
 Отговор в тема

да споделя и аз моя опит.първо намерете си урина от приятел който не пуши и дори не се събира с такива хора за съхранение може да ползвате кутийка от лента за фото аппарат.второ аз не бях пушил 2 мсеца но се събирах със старите ми приятели които пофиха и примерно съм дишал част от дима но не съм се чуствал напушен но теста беше положителен.и трето най добрия варянт е да говорите с родителите си ако са от тези с които може да се говори и да им обесните за какво става вупрос и дори да пробват с вас понякога дори може да ви сплоти като семеиство отколкото да се лъжете и да играете на котка и мишка.успех на всички

Засега Botze според мене е най-прав, сипвал съм спирт и си беше твърдо положителен, като сипеш вода също не действа, и с детоксиканти сигурно е оферта ама нз...

Мисля, че има ТНС в урината 2 седмици до 1 месец. Не се плашете толкова от тия тестове, доста са глупави. Аз бях пушила преди 22 часа и беше отрицателен. Иначе по темата: С белина съм чувала, че се прави тест отрицателен. Не знам за нищо друго, което може вмомента да се намира във вас и да ти помогне. Можеш да разреждаш с вода също така, за да намалиш концентрацията.
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Митова са това с лимон,белина,спирт,сол и всякакви подобни.Единственото което е давало в около 30% от случайте е да пушиш трева 15-20 часа преди теста ама е много рисковано.
Тревата е лека дрога и нейното употребяване е разрешено само в Холандия и в няколко щата на америка с цел облекчаване на болките.Според българското законодателство пушенето на трева е незаконно.Това,че не вреди е мит,ако се употребява рядко е безвредна,но при продължителна употреба е възвможно да причини алцхаймер и склепоза (въпреки,че не е доказано) ,но нанася поражения на мозъчната кора и функцията на мозъка.
Йога и мъдрост

Първоначално написано от dennis4o
Еми купуваш си Флорентрил пиеш постояно и се скъсваш да пикаеш да се изчистиш и си вземаш Визин за очите .. защото ако се пребираш шах мат веднага те усещат и ще те изгармят със тест. Също ако се пребираш вечер и ваще искат да ти праят тест казваш,че не ти се пикае на даскалу вземаш урина от някой приятел и като се прибереш правиш теста в банята и показвашнадявам се да съм ти полезен.

някой може ли да ми каже един тест за тева за колко дена назад покозва положителен резултат че нащте ми направиха само дето аз взех на една фр пикнята и то показа (-) обоче другата седмица пак шш има тест
ili s vitamin c na kapsula
с оцет можеш да го направиш невалиден, а иначе пиеш 3 дни яко вода..при мен се получи