Цитирай Първоначално написано от Bianca
Цитирай Първоначално написано от November
Цитирай Първоначално написано от Bianca
Цитирай Първоначално написано от November
Цитирай Първоначално написано от Raybeez
е окей де...

явно искаш да бъдеш нахранена... както си го просиш, започвам да оправдавам учителката ти
Давай, оправдавай я колкото си искаш.
Дано се срещнете някой ден, съвпадате си по нрав...
Ти не се ли чувстваш леко.. непосилна да определяш нечий нрав? Човекът просто си прави кеф с хора като теб. ;Р Имаш доста ограничено мислене относно доста неща, да.
Учителят трябва да се уважава, дори и да ви говори по този начин. Прави го, за да ви стимулира.
Ми, аз сигурно съм последния човек, който би им определила характерите, просто така се изказах, ама карай...
Хора като мен? Мисля, че и ти имаш ограничено мислене по този въпрос, защото не би могла да знаеш каква съм.
Но въпроса е друг - не съм казвала никъде, че не я уважавам, даже напротив, защото предишните години доста научих от нея. Но ми направи неприятно впечатление това, че се държи така при положение, че не сме я предизвикали. И именно защото е учителка, не мислиш ли, че тя трябва да ни дава пример за живота?
Другото което е, че едва ли го прави, за да ни стимулира.

Ще те попитам нещо - ако някой ти каже, че за нищо не ставаш и бъдещето ти е на чистачка на тоалетни, примерно, ти как би реагирала, независимо кой те пита?
Чакам да видя отговора ти...
Първото, което ще направя е да си избия от главата идеята да пускам тема в някакъв си форум.
И не, няма да се обидя, имаш ли си представа лично мен колко пъти са ме обиждали учители? Но аз търпя, защото знам, че го заслужавам донякъде. И вие може би си го заслужавате, щом се държи така. За един учител по-важно е да научи учениците си на нещо (а доколкото разбирам от теб, тя ви е научила на много неща), отколкото отношението ѝ по време на учебния процес.
Ама аз на няколко места подчертах, че не сме й давали никакъв повод да ни обижда така! Оф..
А за това, че не би го написала тук - и аз се чудя защо се получи такава дандания, въпреки че на въпроса ми беше отговорено.