- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хипер банално, но все пак оригинално...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ами при мен не е точно така, защото... как да го кажа... съм от най-подиграваните хора във випуска... И така де тъкмо "големите риби" спряха за малко да се занимиват с мене и ся ако разберат тфа пак ше започнат глупавите шеги и подмятания... 7 години... ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!! А тоя дет го хар също е от "големите риби" и т.н.
ПП. Големите Риби са: фешънчетата (моя е такъв), лезбийките, педерасите, нахаканите "мацки и пичове", олигофрените и олигофренките иии всички останали нечовешки видове, които биват уважавани в нашто даскало...

Просто трябва да си уверена в себе си.Щом решиш нещо не се отказвай!Бъди смела и направи това което трябва и накрая и двамата може да сте доволни.Забрави за тея работи че те било срам и т.н. Просто бъди себе си и преодолей срама.Успех
When You Live Forever,What Do You Live For??

разбирам те отлично..в абсолютно същата ситуация съм в момента...с разликата че той не знае..а може би предполага и чене всички знаят;d
амии виж какво..просто веднъж за винаги трябва да преодолееш този срам..да станеш по решителна..и да напраивш тази крачка..защото по този начин само се измъчваш и губещата си само ти..както казват хората "от опит глава не боли" а именно..не изпускай шанса си ;]
Най-правилно е да се откажеш.От този порочен кръг измъкване НЯМА,пък и при теб е лесно,харесваш го,но не си влюбена.Просто не мисли за него,не трябва да ти пука за него,щом той не прави нищо,значи си мисли,че ти си длъжна да го направиш,което е тъпо и после ще те обвинява тебе.Не си длъжна да правиш нищо.

що не му цапнеш две текилки да се поотпуснеш а?
аз на изпита си по бълг език след 7 клас, точно преди да вляза в стаята са нагълтах и залях с ракия! (като мислех че е вода...) имах 4.70 на изпита :P супер луда съм
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

БЕ на 13 ..голяма работа,тфа не значи че е нещо по малкко от нас или че няма право да си харесва някой и да се бори за него....
нормално и аз на 13 бях притеснителна..но виж веднъж решиш ли се,следващите пъти ще ти е доста по лесно...=]] преодолей всичко което те затормозява..и най вече не се отказвай ;]

ми НЕ!!човек винаги трябва да се бори за това което иска...само ако те отреже няма да има смисъл..аз лично с времето се обедих че човек колко повече преследва и вярва в мечтите си толкова по голям шанс има те да се сбъднат..моето мнение е че не трябва да се отказваш;] ако наистина имаш някви чувства към него и искаш да сте заедно
Ами мда... Харесвам го... Но не го обичам... Зависи от него... Любовта може да се изгради с времето, поне така мисля... Иначе и да искам да се откажа на следващия ден всичко пак се започва... И така порочният кръг се завърта отново иотново и пак ме повлича... Офф баси живота дет го живеяяя

Е то е ясно че не го обичаш..твърде силна дума..има известно привличане..имаш някакви чувства ясно ми е..всичко зависи от теб как ще изгираеш картите си,какво ще направиш по върпоса..вземи и събери малко смелост накрая..повярвай ми няма да съжаляваш;] всеки ден ще се измъчваш и ще чакаш невъзможното да стане..отиди при него поговорете...така няколко дни си приказвайте на някви теми...докаот не се сближите..и му разкрий чувствата си;]
Не я слушай,откажи се.Откаде имаш гаранции,че той си мисли същото за теб?Нищо добро няма да ти донесе този порочен кръг.

Защо пък да не ме слуша?какво й пречи да пробва?така никога няма да преодолее срама си и притесненията..винаги има 1ви път...аз не казвма че той може да споделя чувствата й,но докато не поговори с него нищо не се знае..а дори да я отреже по някакъв начин...тфа ще й даде няква поука...ще дойде следващия по добър;]
Мале момиче голям си оптимист и много бързо си промени мнението
Първо си оправи правописа, че ми се избодоха очите...
А по темата отиваш при него и просто си казваш - и той е като другите, нищо по-различно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от Davitrov
Това буквално ли да го разбирам?!!

Иначе за останалото си прав...
Първоначално написано от hooliganka89
КХъъМ Това за мене ли се отнася?! А мнението не си го промениям, просто вътрешно съм разделена на две и понякога едната половина преобладава пред другата... Например сега си мисля, че е най-добре да се откажа, ама утре... кой знае...

Първоначално написано от Iv4eTy
Първо няма човек в тоя форум, който да не греши при правописа... Все пак като ги пишем тея нещо ние се вълнуваме и общо зето най-малко ни е*е за правописа... И второ проблема е, че той е различен... Иначе мвсичко би било наред... Отивам, предлагам, отказва ми, рева няколко дни и т.н. Попринцип так правя... Нямаше да въобще да си правя труда да се регвам тук, ако той не беше различен...

Различен... Хах.. Всеки един човек е различенСпоред мен трябва да се откажеш, щом нямаш смелостта дори да говориш с него. А и.. ако наистина има нещо в начина по който те гледа.. нямаше ли ПОНЕ някакъв намек да ти е направил... Понякога ни се иска да има нещо в погледа им, в държанието им... Опитай да погледнеш на нещата от друг ъгъл и да разбереш наистина ли има някакви симпатии към теб или гледа всички момичета по еднакъв начин...
Имаше намек беее.. Веднъж ми метна някфа сламка....
Гледам с това на смях, но още не разбирам какъв беше смисъла...
Не е било подигравателно, защото една бивша фр ми каза, че ме е гледал по секъф друг начин, но не и с насмешка...
Ама какво е било...
Според мен просто ме е объркал с коша за боклук

Ох, милата... Кош за боклукМии... Като говорите... представи си, че той дори не те чува, или че е е някой друг.. или дори не се замисляй, че говориш с него.. Аз така правя и се получава някак си