.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Ами при мен не е точно така, защото... как да го кажа... съм от най-подиграваните хора във випуска... И така де тъкмо "големите риби" спряха за малко да се занимиват с мене и ся ако разберат тфа пак ше започнат глупавите шеги и подмятания... 7 години... ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!! А тоя дет го хар също е от "големите риби" и т.н.

ПП. Големите Риби са: фешънчетата (моя е такъв), лезбийките, педерасите, нахаканите "мацки и пичове", олигофрените и олигофренките иии всички останали нечовешки видове, които биват уважавани в нашто даскало...

ElinoOor

Просто трябва да си уверена в себе си.Щом решиш нещо не се отказвай!Бъди смела и направи това което трябва и накрая и двамата може да сте доволни.Забрави за тея работи че те било срам и т.н. Просто бъди себе си и преодолей срама.Успех
    When You Live Forever,What Do You Live For??

разбирам те отлично..в абсолютно същата ситуация съм в момента...с разликата че той не знае..а може би предполага и чене всички знаят;d
    амии виж какво..просто веднъж за винаги трябва да преодолееш този срам..да станеш по решителна..и да напраивш тази крачка..защото по този начин само се измъчваш и губещата си само ти..както казват хората "от опит глава не боли" а именно..не изпускай шанса си ;]

Ама като мога да мина и без него (май всъщност не мога) що да си хабя патроните?!?! Ооох тази тъпа решителност... само това ми липсвааа
    ElinoOor

Град
    На слънцето :>
    Какво да направиш ли ? - ПОРАСНИ ..

Добра идея... Изрично съм казала, че съм на 13 и отдавна съм приела факта, че съм лапе ... Други предложения...
    ElinoOor

Град
    столицата
    Най-правилно е да се откажеш.От този порочен кръг измъкване НЯМА,пък и при теб е лесно,харесваш го,но не си влюбена.Просто не мисли за него,не трябва да ти пука за него,щом той не прави нищо,значи си мисли,че ти си длъжна да го направиш,което е тъпо и после ще те обвинява тебе.Не си длъжна да правиш нищо.

що не му цапнеш две текилки да се поотпуснеш а?
    аз на изпита си по бълг език след 7 клас, точно преди да вляза в стаята са нагълтах и залях с ракия! (като мислех че е вода...) имах 4.70 на изпита :P супер луда съм
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    столицата
    Who the fuck are Man United ?

БЕ на 13 ..голяма работа,тфа не значи че е нещо по малкко от нас или че няма право да си харесва някой и да се бори за него....
    нормално и аз на 13 бях притеснителна..но виж веднъж решиш ли се,следващите пъти ще ти е доста по лесно...=]] преодолей всичко което те затормозява..и най вече не се отказвай ;]

Едно само не фащам... Последно трябва ли да се откажа или не...
    ElinoOor

ми НЕ!!човек винаги трябва да се бори за това което иска...само ако те отреже няма да има смисъл..аз лично с времето се обедих че човек колко повече преследва и вярва в мечтите си толкова по голям шанс има те да се сбъднат..моето мнение е че не трябва да се отказваш;] ако наистина имаш някви чувства към него и искаш да сте заедно

Ами мда... Харесвам го... Но не го обичам... Зависи от него... Любовта може да се изгради с времето, поне така мисля... Иначе и да искам да се откажа на следващия ден всичко пак се започва... И така порочният кръг се завърта отново иотново и пак ме повлича... Офф баси живота дет го живеяяя
    ElinoOor

Е то е ясно че не го обичаш..твърде силна дума..има известно привличане..имаш някакви чувства ясно ми е..всичко зависи от теб как ще изгираеш картите си,какво ще направиш по върпоса..вземи и събери малко смелост накрая..повярвай ми няма да съжаляваш;] всеки ден ще се измъчваш и ще чакаш невъзможното да стане..отиди при него поговорете...така няколко дни си приказвайте на някви теми...докаот не се сближите..и му разкрий чувствата си;]

Знаеш ли... смятам да те послушам... Ама... хич не ме бива в тея работи... Дося не съм имала гадже и как да тикажа..ПхАх и понятие си нямам от тези работи... Абеее адски зле съм...
    ElinoOor

Град
    столицата
    Не я слушай,откажи се.Откаде имаш гаранции,че той си мисли същото за теб?Нищо добро няма да ти донесе този порочен кръг.

Защо пък да не ме слуша?какво й пречи да пробва?така никога няма да преодолее срама си и притесненията..винаги има 1ви път...аз не казвма че той може да споделя чувствата й,но докато не поговори с него нищо не се знае..а дори да я отреже по някакъв начин...тфа ще й даде няква поука...ще дойде следващия по добър;]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мале момиче голям си оптимист и много бързо си промени мнението

Град
    Там, където е сърцето...
    Първо си оправи правописа, че ми се избодоха очите...
    А по темата отиваш при него и просто си казваш - и той е като другите, нищо по-различно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Been there, seen that.

Това буквално ли да го разбирам?!!

Иначе за останалото си прав...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Мале момиче голям си оптимист и много бързо си промени мнението

КХъъМ Това за мене ли се отнася?! А мнението не си го промениям, просто вътрешно съм разделена на две и понякога едната половина преобладава пред другата... Например сега си мисля, че е най-добре да се откажа, ама утре... кой знае...

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Първо си оправи правописа, че ми се избодоха очите...
    А по темата отиваш при него и просто си казваш - и той е като другите, нищо по-различно.

Първо няма човек в тоя форум, който да не греши при правописа... Все пак като ги пишем тея нещо ние се вълнуваме и общо зето най-малко ни е*е за правописа... И второ проблема е, че той е различен... Иначе мвсичко би било наред... Отивам, предлагам, отказва ми, рева няколко дни и т.н. Попринцип так правя... Нямаше да въобще да си правя труда да се регвам тук, ако той не беше различен...
    ElinoOor

Град
    The Sky
    Различен... Хах.. Всеки един човек е различен Според мен трябва да се откажеш, щом нямаш смелостта дори да говориш с него. А и.. ако наистина има нещо в начина по който те гледа.. нямаше ли ПОНЕ някакъв намек да ти е направил... Понякога ни се иска да има нещо в погледа им, в държанието им... Опитай да погледнеш на нещата от друг ъгъл и да разбереш наистина ли има някакви симпатии към теб или гледа всички момичета по еднакъв начин...

Имаше намек беее.. Веднъж ми метна някфа сламка.... Гледам с това на смях, но още не разбирам какъв беше смисъла... Не е било подигравателно, защото една бивша фр ми каза, че ме е гледал по секъф друг начин, но не и с насмешка... Ама какво е било... Според мен просто ме е объркал с коша за боклук
    ElinoOor

Град
    The Sky
    Ох, милата... Кош за боклук Мии... Като говорите... представи си, че той дори не те чува, или че е е някой друг.. или дори не се замисляй, че говориш с него.. Аз така правя и се получава някак си

НяМа Да Се оТКаЖаааа... НаПуК На Си4Ко и На Си4Ки НЯМАААА !!

ПП. Това горе е заради прогреса... Току що си чатихмеее
    :P :P
    ElinoOor

прай се не че не го виждаш и си харесай някой друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си