- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В кой град сме по-модерно облечени, Варна или София?
Вашето мнение![]()
в шипково![]()
ебати малоумната тема
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
гр.Трън![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
защо отговаряш тогава.......Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
+1545468765468745Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
щото все някой трябва да те светне колко ти е тъпа темичката ........Първоначално написано от chuppiz
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
СОФИЯ - ЛЕЩА
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Хахаха,ебати тъпата тема!Ти да не си няква комплексарка,или пък да си на 12-13,или руса?
Ми в Плевен д'ге сме най-ФЙЕШЪН облечени!
П.С.на тъпа тема-тъп отговор
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
някои хора си задават ебати важните въпросите
![]()
е как бе в "големия град" са най-модерните :Д добре че са софия и варна,че нии от простолюдието да не ходим голи![]()
Bojeee... bahti po maloumna tema dali moje da se suzdade?!![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Хах в София(селотооо) не са обиждайте,но всеки 2-ри се води софианец пък живее от 10-15 години в София...За Варна не коментирам мога да ти кажа обаче че в Русе повечето хора се обличат много добре(не го казвам защото живея в Русе)ако идваш някой ден мини по центара и ще се увериш![]()
хм, интересно... аз пък си мислех, че това да се обличаш добре зависи от вкуса на всеки един, а не от местонахождението му... каква заблуда, нали?![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
v Keniq nai qki drexi imat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Защо да е глупав въпрос...имах друго в предвид с този въпрос ...не съм искала да обидя тези от по-малките градове....sorryПървоначално написано от MmimsS
![]()
София...но истинските столичани , а не някакви селяндурчета , които са дошли тука от 2 месеца , говорят ми на меко и ми се правят наа големите софиянчетавече може би 50% ако не и повече са такива в София...деба стойте си в селата , бе ...
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Софиянците си мислят, че като са от столицата и са мн велики...А това изобщо не е вярно. Това какъв човек си не зависи от града, в кото живееш. Също "модерно" е много относително, защото има различни стилове и в тях различно е модерно. В тази тема само поражда спор между варненци, софианци и хората от другите градове, в който никой няма да е прав...
I dvata grada no kakvo zna4enie ima....
и ти ли влизаш в групата на ''селяндурчетата''? защото като гледам как говориш и как се изразяваш, малко ми е трудно да те приема като една ''истинска софиянка''. манталитетът ти май-май е 'лееко' селски.Първоначално написано от ville baby
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от buffalo88
![]()
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"