- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неловка ситуация със сестра ми :( дайте съвет!
+1Първоначално написано от curka87
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
ми тя ти е сестра няма от кво да се притесняваш.то и майка си да видиш все тая.те са си твои и ти ги гледаш с други очи а не като жени...да не ти пука
Прави се че нищо не е станало или пък и се извини
Еми щом толкова си се притеснил и се извини и и кажи че не си го направил нарочно,и не си знаел че тя е там..![]()
Оффф те братята и сестрите (нямам сестра или брат) заедно са къпят, пък ти се притесняваш че си и скивал циците... Няма страшно![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ти кво си напраил влязъл си тя е била гола еми поговорете ще разбере сестра ти е
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да ти имам смешния проблем![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
4e za6to se 4uvstva6 taka?osnovatelno e,ako kato si q vidql ti e stanalo i da se trevoji6,4e si patologi4en slu4ai,no ti ne spomenava6 ne6to takova,tai 4e vsi4ko e tok!
DA BUDESH PRAV VAV VSICHKO-
TOVA E SIGUREN BELEG ZA OGLUPQVANE!
+100000Първоначално написано от MoHuTo
Оффф да ти имам проблемите...Ходи при нея, сваляй гащите и и кажи "квит сме мацо" ...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
обърни го на майтап
:Д:Първоначално написано от Ev0luti0n
![]()
![]()
![]()
Поговорете.Кави и че си влезнал без да знаеш и така...
ПС:Другия път чукай преди да влезнеш. :P
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
Поговорете.Кажи й че си влезнал без да знаеш и така...
ПС:Другия път чукай преди да влезнеш. :P
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
Еее голямо нещо е станало... Прави се, че нищо не е станало
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
ЪЪ както казаха мн детайлно си я описал![]()
и за кфо да и се извиняваш същност ? като ти не си напраил нищо ... обличало се е момичето и ко ? малчиш кат пукал и тва е ... ако те пита нещо кажи и че нема проблем .... е следващия път тя може да те заври без горнише с некфи бикинки![]()
![]()
.. (базик
)
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
извини й се и й кажи ,че не било нарочнокво нали сте брад и сестра тряа да има разбиране
и не мен ми се е случвало само ,че брад ми е на 25 а не на 15 ама карай
![]()
![]()
хаха че като ти е сестра не си ли я виждал до сега?![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Че кво толко в станало .. Без да искап си влязъл в стаята .. so what ?!![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Брад?Първоначално написано от nia_711
По темата:Не се притеснявай.Едва ли сестра ти ще ти се сърди за това.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
И кво толкова станало
ние със сестрата делиме 1 стая и съм я виждал гола сто пъти, даже сутрин обикновено става преди мене и си се преоблича в стаята и ако случайно се събуда по тва време просто се обръща с гръб и на никой не му дреме![]()
ПфФФФФ УспокоЙ се Щоту Ако на нея не и е неловко,що на теб да ти е все пак и кажи"...името..... сорка че влязох земи ходи в гардероба да с епреобличаш вече че не щъ пшак да ти попадам"малко тъпо ама предпоалагам кво най ще ви уневини и 2-мата щоту тя ще ти каже "бе ще хода аз...не си ли малко нахален" и ще ти се разберете 1-во да се чука на вратата или нещо такоа![]()
Ебаси проблема, отиваш при нея и и се извиняваш, все пак не си седял да я гледаш, а си излязъл веднага от стаята.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..