- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За неспособността да кажеш "не"..
На мен също ми е много трудно да казвам "не". Чувствам се адски гузна. Това трябва да се промени, но е трудно. Колкото и да опитвам, накрая все става "да". Ще продължавам да опитвам, защото просто нещата не стават точно така.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Понякога не мога да кажа ''не'', друг път упорствам и отказвам да направя някоя дреболия, която нищо не ми струва.
Чувствам се добре, когато помагам, но мразя да чувствам, че ме използват![]()
Да, имам проблем с това. Не по принцип, а сега.
И имам чувството, че постъпвам като типична курва. Не знам?
Един човек твърди от дълго време, че ме обича - преди месец му казах, че няма да има нищо и толкова. ( и да има ще е само на база на някакво привличане..повече не мога да дам, а и не е човек, който бих обичала) Обаче той продължава да ми пише и тн, и аз не мога да кажа - Не искам повече да те чувам/виждам, защото нямам против да ми е приятел. Въпреки, че съм сигурна, че той едва ли някога ще иска това.
И постъпвам като кучка, но просто май ми е трудно да кажа 'край'.
Който иска може да помага със съвет.![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Дамм,както казаха по-нагоре чувствам се гузна за т'ва,че съм отказалаИначе и аз не умея да казвам "Не" в повечето случаи.
Аз на тва му викам да си лигла ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
По-добре си му кажи още сега, вместо да му даваш фалшиви надежди, че ще излезне нещо между вас...Първоначално написано от FakePlasticTree
Аз предпочитам да се отзовавам на хората, ако имат нужда от помощ, от колкото да се правя, че не съм чула/ да мина м/у капките или нещо пободно и го правя с ясното съзнание, че после няма да са ми длъжни с нищо - все пак избора да им помогна е мой...
kato gledam na jenskite im e trudno da otkazvat
posle zashto myjete sa kurvari... ga-ga
Моля ?!
не са казали кво точно немогат да откажат... кво само бързате да ни наречете курви без да знаете нищоПървоначално написано от Riot
![]()
![]()
![]()
Нямам проблеми и не виждам нищо сложно в това(освен тва,че после следва някой скандал или някакви странни физиономии,но се свиква.Според мен си е въпрос на самоуважение.)![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
Да, права си, тия мъже са отвратителни !Аз съм крайно огорчен и възмутен !Първоначално написано от DenicHkaaa
Нямам проблем с това! Прочетох едно мнение, че е по-добре да не можеш да отказваш, за да помагаш на хората.Хм, някой да е казал, че трябва постоянно да се отказва?!
Аз преценявам, ако трябва да откажа нещо го правя. И не се чувствам гузна след това.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Нямам проблем с отказването.
Даже съм доста добър :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всички мъже са свине!Първоначално написано от 24white24
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Чшш да не се обадя и азПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Трудно ми е някой път да кажа "не", защото може да зассегна човека отсреща. Ама понякога е просто наложително![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И аз съм така. Много рядко успявам да кажа не, освен ако наистина са ме взели за мезе, тогава прошка няма![]()
На мен не ми е трудно.![]()
Примерно:
Дени,може ли коректор? - Не.
Деница,научи ли си? - Не.
Дени,ще дойдеш ли с мен до лавката? - Не.
Кое му е сложното?![]()
и аз съм така..супер трудно ми е
и на мен ми е трудно да казвам ''не'' но понякой път се налага
трябва само да имаш смелост да го кажеш на човека
Zashto izbivash varhy men svoite kompleksii, dori ot nenadurven h*i po mek si .. da beshe smeshen, che da mi povdigash nastroenieto, a ti si tup i ne iskam da ti slysham mnenieto ;]] !!!
Първоначално написано от Sorrowful
ми например някой им е трудно не точно на такива въпроси ..![]()
Zashto izbivash varhy men svoite kompleksii, dori ot nenadurven h*i po mek si .. da beshe smeshen, che da mi povdigash nastroenieto, a ti si tup i ne iskam da ti slysham mnenieto ;]] !!!
От тези въпроси "НЕ" мога да кажа като ме питат дали съм си научилПървоначално написано от Sorrowful
![]()
мм и аз много трудно мога да кажа ''НЕ'', може би защото винаги съм мислила как ще се почувства др. а не как се чувствам аз:/... но дойде и моя ден да кажа ''НЕ'' и с малко повече сили казах ''НЕ'' :/ и направих нещо за себе си...
![]()
пък за други въпроси се нещо измислям, ама пак не казвам НЕ![]()
white sensation![]()
Абе, на някой, който се държи добре с мен, приятен ми е и т.н., що да му казвам "не"?!? Още повече, ако става въпрос за услуга, която ми е по възможностите. Това лесна ли ме прави? Бати глупостите..
На индивид, който те третира зле, много ясно, че ще откажеш каквото и да било.
Както се отнасят с теб, така ще се отнасяш и ти с тях... тва е.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...