- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Рядко!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Да ест ...моливче,гланц,спирала,леко пудра,коректор тук-таме и ако е нужни сенки...
![]()
До настроение и време.В повечето случаи да.Спирала, балсамче за устни и ФДТ понякога
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
az ne moga da vi razbera s tova grimirane za uchilishte chestno...interesnoto e che kogato si na 13 se grimirash, posle porastvash i osyznavash kolko smeshno e bilo, poglejdash na strani i ne ti e priqtno kogato vidish detska fizionomiq zagrozena sys senki a oshte po - zle s fondioten
Не
дам...слагам малко спирала,сенки,молив и малко фдт...![]()
... Just smile...
по рано да ама сега вече не и ми е добре![]()
Преди години,да...Сега си слагам само гланц и излизам.![]()
FACEPALM![]()
![]()
![]()
Фон дьо тен , спирала, молив за очи и червило (задължително телесно )![]()
Ами да , нищо че майка ми е против се гримирам , пък преди да се прибера се трия , ако мама не е на работа дее . . иначе слагам фдт , молив и понякога сенки![]()
Bon Jovi - Always
.......
Ако не се успя.
Черен молив, гланц, спирала.
.!.
^
най-често спирала![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
За даскало най-много молив да си сложа![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Невсички викат защо не се гримирваш така си мн хубава..абе тез хора луди ли са в 06:30 сутринта аз пътя си не виждам тръгнала съм да се гримирвам
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
Ем ако имам време слагам малко молив..спирала..и гланц там.. ама зависи в какво настроение съм![]()
moliv spirala.. ruj
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
спирала и гланц![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
аз ако се сетя да си измия очите,ще е добре хаха никъв грим.
обичам си сенките под очите и заспалия си поглед дори и да е 16.оо следобяд![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.