- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
емм може да се каже-слагам ФДТ отвреме на време и моливи гланц
Слагам си пудра, понякога гланц и спирала.
Мразя гримовете... ненавиждам ги, но кожата ми не е чиста и се налага да прикрия малко недостатъците.
Много рядко, но иначе слагам фдт или пудра, спирала, черен молив и гланц.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
дамм гримирамм се) няма да изглеждаме лошо я
![]()
az sum na 16
predi (1g i ne6to) qko se grimirah seki den moliv senki spirala i kvi li ne dr gluposti no ve4e po4ti ne hodq na u4ili6te grimirana ili mn rqdko i to sus spirala prosto ne si zaslujava da se kontish(susipvash kojata) za nekvi tapanari deto iska6 da gi vpe4etlish, chesno kazano mom4etata haresvat momi4eta bez mn grim i ot li4en opit go kazvam![]()
Не , не виждам смисъл да се гримирвам за даскалоСамо гланц за устни си слагам.. мисля , че ми е достатъчно :]]~
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ми да слагам си молив и спирала
ne izlizam bez grim d0ri i d0 magazinaser... am kakf0
si slagam emi 1vo spirala 2ro malk0 senkki 3to lek ruj 4to f0n dio ten 5 malk0 pudra .... n0 0predelen0 k0smetikata i grim0vete ti trq da sa mark0vi i xybavi zasht0t0 predstavi si ak0 si slagash t0va koet0 az izbroix seki den(i da sa nqkfi eftini bokluci) na kakf0 shte zaprilichash na kraq na denq ?
Да . Черен молив и ФДТ .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
рядко.
само коректор, за да не натрапвам пъпките/петната по кожата на хората около мен
фон дю тен, спирала и безцветен гланц
Fuck you You fucking Fuckers
когато не ме домързи, да![]()
fon dio ten .. malko cheren moliv i glanc![]()
и аз съм на 13 но се гримирам за даскало слагам всичко: ФДТ пудра молив спирала сенки гланцПървоначално написано от z1n4i7y
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
по-интересно ще бъде въпросът-Гримирате ли се в даскало?
А най-добре-Гримирате ли се в час?
![]()
Гримирам се. ФДТ, руж, молив, очна линия, спирала и гланц.
Когато не ми се спи се гримирам .. ако много ми се спи само молив си слагам :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Да...черен молив или очна линия и черни сенки,много рядко и руж
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ми да. гримирам се ...и кфо и аз съм на тринайсе даже и на дванайсе се гримирахслагам молив ...понякога и без спирала минавам..миглите са ми дълги слагам и възелин или гланц с лек цвят и не ползвам ФДТ защото не ми е необходимо имам МНОГО чиста кожа
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
По принцип баща ми не ми позволява да се гримирвам на училище, но аз не го слушам.![]()
Слагам си молив за очи, спирала, гланц и сенки.
Момиче, ако в този ред си слагаш грима, представям си на какво приличаш с него...Първоначално написано от evangelinelilly
![]()
На 14 не ми дреме особено за мнението на другите всеки ден за у-ще си слагам черен молив , Фдт,спирала,сенки,перли,чер вило\гланц и понякога и друг цвят молив.