- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
спирала молив и фдт..
зависи колко време имам ..
еми не излизам без черен молив .. нз защо .. навик може би ..
може и да сложа някой път спирала или очна линия..
не се занимавам със сенки ,червило, руж и фдт ..![]()
и гланц супер рядко...
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
От нас не излизам без спирала ии подходящ молив (сив, син, зелен, розов.. черен?!)
Понякога добавям гланц ии малко пудра на определени места от лицето..
спирала .. пудра ... гланц.. черен молив :}[/b]
само спирала и гланц.7клас съм..
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
само по специално поводи..училището ми е много смотано,така че няма защо да се ''контя'' заради едните му смотаняци..попринцип в ежедневието се гримирам много повече от колкото за дскл.. АКО не се успя слагам фдт ако не си харесам кожата и очна линия + гланц тва е...
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да. Пудра, молив, спирала и гланц..понякога слагам и фдт.
Дамолив,спирала,сенки,гланц
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Да, ако ми остане времеСлагам: фдт, черен молив, спирала, (грим рядко, само по някакъв случай), течно червило/гланц
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Съвсем малко ,доста дискретен ми е грима.Първоначално написано от tami
Fashion and Styling
Слагам си спирала, балсам за устни и може вече да си слагам очна линия.
Слагам си фдт само за специални случаи, а и когато съм първа смяна хептен няма да ми е до пудри и фдт-ни.
Humans need fantasy to be human.
Обикновенно си слагам само черен молив, рядко и бели сенки.
Но ако си се харесаm достатъчно и без грим, така си ходя![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ми понеже не искам да си затормозявам лицето с фон дьо тени, пудри..... съм намерила много ефикасен начин, по който лицето ми е матирано, без да си запушвам пори и да създавам раздразнения на кожата ми!
Слагам една основа за сенки, която използвам и като коректор, като я нанасям около цялото око, а след това този руж, който прави лицето ми уникално ----> http://prikachi.com/images/280/2811280R.jpg / след това задължително слагам черен молив и много рядко спирала!![]()
За училище слагам само коректор за тъмните кръгове под очите(ооо как ги мразя) и ако имам някоя пъпчица, спирала и балсам за устни
Често слагам спирала, от време на време и молив или очна линия.
ами само спирала или спирала и черен молив
Не се гримирам за училище. Гримирам се само за някакво събитие, като рожденни дни, дискотека..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Слагам една спирала, маааааалко молив с телесен цвят и задължително гланц.Т'ва ми е.
А за по-големите "събития", пак същото + фдт и очна линия.![]()
За училище попринцип нямам навика да слагам какъвто и да е грим. Напоследък си слагам вазелин, защото от студа много ми се напукват устните... Като съм в настроение слагам и спирала, но е много рядко
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle