- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Слагам:
Фдт, спирала, молив, гланц
Хора много , Човеци малко !
Да.Фдт,черен молив,спирала,молив за вежди и гланц
ZaicheNaXeroin
Не! От време на време слагам само спирала.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първоначално написано от elito96
да. фдт,спирала, малко молив за вежди ии червило![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
да,фдт,сенки,спирала,молив
ако ме мързи само молив и спирала![]()
Бляя, неВсе пак съм на 13 =) Попринцип нищо не си слагам, но много рядко си слагам гланц
![]()
Mиии хм-коректор,фон дьо тен(не се научих как се пише) пудра,перли,спирала,черен молив винаги винаги иии гланц/балсам/червило според зависи
сенки рядко,че докато ги докарам като хората ииии да
![]()
Само спирала и молив
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
и аз така обаче аз слагам мн рядко ..Първоначално написано от BlackEyedPeas
мама даже ми се кара, че не съм си
слагала ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми фдт ,пудра, спирала, молив, гланц може и понякога сенки :P
Мен чак ме дострашава да напиша колко неща си мацам сутрин(че и по принцип).![]()
спирала, пудра,фдт, сенки,молив, и гланц :P![]()
Всеки ден, очна линия, спирала, каял, фон дьо тен и червило.
Само спирала и молив за очи, рядко и малко фдт. На мен тва си ми е грима и по принцип. Нито сенки слагам нито други изгъзици![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от ri41
Да,гримирам се - спирала и молив ВИНАГИ даже и да не съм на у-ще ;д фдт и гланц слагам по - рядко
единствено спирала и малко фон дьо тен
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
да, но не много. фдт, спирала, молив (или очна линия, но и двете-не всеки ден) и розов балсам или гланц за устни
Малко спирала и гланц.. За училище не се глася много..
За по-специални случаи - Спирала, гланц, бял молив под окото, фдт, перли ии май е това...[/b]
Ами не се гримирам. Когато ми е на кеф, си слагам спирала и гланц. Иначе нищо друго [sun] ..