- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Рядко.. Зависи с кво време разпалагам, че винаги правя всичко в последния моментХаресвам си се и без грим, а като станем и са първа смяна сигурно граам няма да се занимавам, сутрин не ми е до излишна суета, когато две не виждам.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не. Единственото нещо което използвам и то много рядко е пудрата.![]()
Аз съм на 14 и за училище и си слагам спирала и гланц, но нищо повече, за по-специални случаи обаче се "издокарвам"![]()
After a hurricane comes a rainbow. <3
МАЦАЙТЕ СЕ ЗА ДАСКАЛО И ВИЖТЕ НА 20 КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ..........
^^ Ами да,и?на почти 20 съм и не виждам нищо необичайно по лицето ми или етц.![]()
Гримирам се но не винаги защото не ми остава време![]()
слагам си пудра/фдт молив, спирала и гланц![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Разбира се , че се гримирвам и не мисля че има момичета които не го правят .
спирала молив сенки гланцнямам нужда от фондьотен ; )
Слагам единствено спирала и пудра, но понякога минавам и без нея.
Дори да си сложа то класната задължително ме придружава до тоалетната![]()
Най-често слагам черен молив за очи и балсам за устни.
Иначе когато искам малко разнообразия слагам черен молив за очи,балсам,сенки и спирала..нищо повече..
Не се занимавам.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Всяка сутрин - фондютен , пудра , молив , спирала , гланц
Не се гримирам.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз си слагам гланц, молив и спирала :P
вече не.. а преди като си спомня как се мажех с фондиотените и черните моливи,, лелее ужасно седи отстрани : )
Израстнах ги и тея неща и с времето спрях да се правя на подвижна керемида се едно намазана с пастет..повярвайте ми едно момиче е много по-хубаво когато е естествено а не нацапано до ушите с разни помий,а и не мисля,че за даскало има за кого и за какво да се гримирвам,все пак отивам,за да уча,а не да си показвам техниките на гримиране
Еми .. спирала само .. и то не много често. И да не забравя - почвам вече и с пудра, заради тъмните сенки под очите .. които всички казват " че си ги въобразявам "![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
+1Първоначално написано от Infinity
Now that don't kill me, can only make me stronger . . !
Никакъв грим не докосва лицето ми, когато ходя на училище.![]()
Ем...да но само гланц,фдт и понякога коректор (ако има за какво де)
Първоначално написано от dydzzz
![]()
Коректор заради тъмните сенки под очите, спирала (ако не закъснявам) и гланц (ако съм в настроение). Голяямо гримиране пада.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Не обичам много да се цапам, но гледам да съм със чисто лице, пудра и малко молив за очи + спирала. Гланцове и червила не харесвам - мразя да ми се лепи косата па устните.![]()
Попринцип слагам само фон дьо тен и гланц.. рядко спирала или черен молив, макар че и тях ги използвам.![]()
Сори за ъп-а на "стара" тема..