- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
предии са маацах сега .. спирала само .. и то не много често. И да не забравя гланц за да не ми са напукани усните иначе мн рятко черен молив![]()
ами да
фон дьо тен
молив
спирала може(не е задължително)
![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
Какъв ти е белият молив? Зашото аз си взех един на Импала и не върши абсолютно никаква работа. Чак ме е яд, защото имам две, защото бях поръчала и на майка ми да търси.Първоначално написано от raqtaaa
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
По принцип само с балсам за устни ходя, защото устните зимата ми се напукват.Рядко слагам и спирала.Само ако излизам на кафе слагам и сенки или молив, но в училище-НЕ.
Тъй като съм вече 2-ра смяна..си слагам
1*молив
2*спирала
3*гланц
4*фдт
п.п.и постоянно имам гримове в чантите ми..
Ама вие без гримове неможете ли, все пак това е училище, не отивате там за да сте хубави, а да учитеНе съм против гланц, ама останалите идиотщини ...
момче съм
Слушaй в мойто дaскaло.. сме съпернички..сес..
При нaс е тaкa коя от коя сме по-хубaви..
Аз ходя със молив,спирала,руж и гланц,но искам да попитам според вас гримът влияе ли на учителското мнение,когато изпитват,защото аз съм забелязала,че има такива,които са ми писали 2-ка не защото не знам,а защото явно не й харесва външния ми вид,въпреки 4е аз не си слагам много молив,спиралата почти не се вижда,ружа ми е за да не се виждат пъпките,а гланца...си е гланц,не може без негоПри вас така ли е?
aми зaвиси от учителя..!! мойтa клaснa тез нещa не ги прaви..
но госпожaтa ми по История..![]()
НЯМАМ ДУМИ!!
Като гледам и ти не си се научил да пишеш глаголите,но..да речемПървоначално написано от LabilnaPsihika
ПТ-казвала съм вече-молив,спирала,перли,фдт,пуд ра,гланц/червило ,сенки понякога
Слагам си само спирала.. понякой път, ако ми е излязла пъпка или нещо, докато се оправи й слагам малко фдт, който е абсолютно същия цвят като кожата ми...
ако имам време се гримирам..
-молив/очна линия, спирала, фдт/пудра(тях рядко ги слагам принципно), гланц/балсам.. и май е това![]()
*сън*
Спирала си слагам у нас, но иначе си нося по едно безцветно гланцче![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Не.Само гланц за устни.Много рядко се гримирам,залагам на естественото.
Само малко фон дьо тен, черен молив, спирала и гланц.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Слагам си спирала, фондиотен, защото в този студ много ми си изсушава кожата, гланци това е общо взето. Понякога слагам и молив, но е по-рядко.
![]()
Big or small, lies are lies !
Спирала, гланц и коректор. От време на време и фдт![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
eм аз си слагам
молив
фон дьо тен
понякога и спирала
и балсам за устни когато са ми напукани![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it