- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Най редовно си слагам молив спирала сенки(черни) и горе долу като емо се прая![]()
слагам също фондьотен и пудра абе мацам се като за световно
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Много рядко з анякой празник или др повод ходя гримирана на училище, т.е ФДТ, спирала, малко сенки, гланц, бял молив отдолу на очите.
А иначе си ходя без грим, щото като ми се спи ми сълзят очите и ше се размажа, но понякога слагам крем особено сега зимата, щото студа е мн гаден за кожата и гланц![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ами аз слагам само спирала и от време на време червило. Реших, че няма смисъл да се клепам. Иначе сега като стане по- студено мисля да си взема и някакъв крем. Общо взето започвам да залагам на бяла козметика- кремове, маски, лосиони, ексфолианти и така..
фон дю тен,очна линия,черен молив,спирала и силиконов гланц![]()
Принципно не ми пука дали ще съм на даскало или другаде с грим..когато имам време слагам някакви сенки или само молив...спирали,пудри и такива не ползвам,доста застаряват кожата според мен.А за гланцовете...ползвам си на Нивеа за заздравяване на устините,против напукване с лек нюанс на червено.
onq den pisah v absolutno su6tata tema
da slagam si moliv,spirala,glanc, a s bokluci kato pudra i fnd ne se macam
Молив, сенки, спирала, червило.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Kogato sam pyrva smqna slagam poveche krem,senki ,4eren moliov,spirala i glanc shtoto sytrinta e golqm stydd pak i samo poduta kato nqkoi domatA kato sam vtora samo spirala i glanc
![]()
попринцип не се гримирам, все още съм млада за тия боклуцислагам само балсам за уста да не ми се напуква.. иии коректор на пъпчиците
![]()
Не, че ходя на училище (уча в университет), ама да-слагам малко молив, спирала, балсам за устни и пудра
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
само гланц
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Гримирам се .. ФДТ .. спирала .. гланц .. молив.. руш или перли![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от _mimi7y_
nicolepcd
много рядко,все пак не отивам там да ме оглеждат-има си по-точни места![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Ти да не би да се гласиш, само и единствено когато отиваш да те оглеждат?!Първоначално написано от anonim4e2
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не,само когато има повод и не в училище.![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Ами...винаги спирала,черен молив,гланц и когато се сетя червило.За по-специални случай лек фдт и пудра![]()
(=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)
3s7 che se grimiram....spirala, 4eren, moliv, fon dio ten ,pudra,glanc i mai takiq raboti![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Спирала ,молив и цланц , но много рядко![]()
В моят клас се мажат като клоуни - сенки, червило, гланц, пудра, ФДТ, перли - ужас .
Спирала,гланц и малко ФДТ : ))
Stay up all night with the stars *
мноооого рядко се гримирам..... почти никога...
но ако все пак съм решила да се помацотя малко, слагам спирала, понякога сенки и гланц...
Да, всеки ден... ФДТ, спирала, понякога молив и гланц.![]()
**