- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Понякога когато съм на кеф - очна линия,молив,спирала и гланц![]()
Слагам си спирала (задължително), понякога молив.. и ако не забравя гланц..
![]()
Писна ми винаги да правя всичко за вас,а когато имам нужда да се правите,че не съществувам и да мислите само за себе си !!!
Обикновено съм само с гланц не само на училище,ами и навсякъде.
Но ако не ме домързи слагам малко пудра и спирала.![]()
![]()
Да,всеки ден се гримирам,не само за даскало.
-Фдт
-Спирала
-Сенки/Очна линия
-Черен молив
-Молив за вежди
-Червило/гланц
ГЛАНЦ
Some people just run away to see if you care enogh to followW... [h]
слагам си гланц спирала и очна линия :П
Аз за специални случаи не слагам нищо,та за училище ли..
През 2-3 месеца се явя с черен молив,иначе само гланц си слагам и от врееееме на време малко коректор..
На училище отиваме да учим,не да ни гледат коя по-хубаво се е гримирала.
Нищо ,че си обсъждаме помежду си коя кифла колко певеч фон дьо тен си е пльокнала-на подигравка естествено![]()
Какъв е проблема да си 'кифла' ?! .. Не разбирам защо някакви,мм.. не знам как да се изразя ;д качат някакви снимки и пишат ето кифла или курва,има подобна страница в фейсаПървоначално написано от nessparty
за мен лично,тях не ги вънува,хората как се гримират,как се обличат ,какво е тяхното образование.. имаше една такава песен ''ти се правиш на важна с ФДТ си яко блажна ,20 тона буци грим....... '' и накрая на песента казва,правете каквото искате живота си е ваш,като е наш живота,защо изобщо е направила тази песен ,като само в песента ще ми пее за гримове и как се обличала някви такива и накрая ще ми казва това .. тва е супер тъпо според мен ,нищо лично ,иначе песента долу горе става,макар че не харесвам бг рап ,но да не излизам от това ,което започнах да пиша.... И какво като си сложиш ФДТ ,спирала,молив,,гланц,очна линия,сенки,пудра .. ни ма момчетата ,като видят няк0е хубаво момиче и им потичат лигите,после пишат била курва ,как се гримирала
излязох от темата,съжелявам ,но...
![]()
Аз си слагам само крем, понеже лицето ми е сухо, спирала и гланц. В редки случаи и молив.
Фондьо-тен, спирала и гланц. За даскало си е напълно в нормите, не са тонове грим ... просто така повече се харесвам и така ходя.
А откъде я измъдрихте тая идея, че всяка която се гримира за училище е кифла?!![]()
Кифлата се определя дали е такава по държанието и най-вече, а не по това какво си е сложила.![]()
Да гримирам се то веднъж като се почне спиране няма![]()
-фон дьо тен
-спирала
-черен молив
-сенки (по-рядко)
-очна линия
-гланц/балсам
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Ами аз съм на 14 и си слагам гланц и спирала. Макар че има от моя клас който така да се каже все едно отиват на дискотека. Но все пак това е училище а не моден подиум.
I'm beautiful in my way....
Слагам молив, гланц, понякога спирала и фон дьо тен.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Когато съм втора смяна и имам време - слагам, да, но когато дойде първата смяна как ли пък не ще ставам с час по-рано да си слагам грим, а ако не ме домързи на училище слагам малко ФДТ и спирала, за да не изглеждам като бяло платно.
Не винаги се гримирвам понякога само гланц или спирала си слагам .
Слагам гланц, по- рядко молив и коректор, още по- рядко- спирала.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
ами когато имам време си слагам само черен молив,спирала и балсам/гланц
Гримирам се.ФДТ, очна линия, спирала и гланц слагам.
![]()