- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Гримирам се.ФДТ, очна линия, спирала и гланц слагам.
![]()
Първоначално написано от dontcare
леко, леко, ще се пръснеш още малко...
аз си слагам основа, пудра, молив, спирала и гланц/ червило.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Разбира се,че с грим: фон дьо тен,черен молив,спирала,сенки,гланц и понякога пудра,но понякога когато се успя отивам само с фон дьо тен и черен молив и после слагам другото![]()
Когато съм на кеф се гримирам,но иначе като ме мързи си слагам само спирала и това е то...![]()
фон дьо тен,молив/очна линия,спирала
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
много рядко и то само за някакъв специален случай
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
сенки,спирала,гланц и фон дьо тен.![]()
понякога фдт, спирала и гланц, но нищо повече и това даже мн рядко, по принцип си ходя без грим
да, и аз само спирала много рядко слагам фон дьо тенПървоначално написано от ch0purche
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Слагам ФДТ ,но рядко , спирала,молив(черен ,вече ползвам рядко,слагам като сиво,не си личи много много,но става много яко) , и гланд,но не винаги ,защото го забравям![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
да. спирала,черен молив,очна линия,гланц или червило и много рядко руж или сребрист молив вместо черен
Рядко. Гланц-да всеки ден, но това мисля, че е нормално. Коректор или фон дьо тен-само при пъпка, която искам да прикрия. Очна линия-от време на време. Това е което ползвам за училище![]()
Зависи колко ми се спи. Ако не ме мързи се привеждам в приличен вид. Слагам пудра, руж, светли сенки, очна линия и спирала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
не,ходя без грим и не само на училище... рядко си слагам спирала (4-5 пъти в годината)
Много рядко черен молив,иначе не..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
на 12 съм,и ползвам само гланц за очилище.Ако е за нещо специално се издокарвам повече но,няма нужда!!
^ *училище
По принцип не пиша мнения само, за да поправя нечий правопис, но това беше много очеизбождащо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Гримирана си ходех всеки ден на училище. ФДТ и спирала задължително, почти винаги черен молив и сенки. Само ако много, много ми се спи минавах само със спиралата и гланц.
Не!!!
Когато съм на кеф: фдт, молив, спирала, балсам за устни
Humans need fantasy to be human.
Твърде пресилено е грим.
Черен молив за очи / очна линия, спирала и гланц.