- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Да,но в някои дни ако ме мързи или не съм в настроение-не,само балсам за устни.
Иначе,когато слагам нещо,то е коректор (за сенките под очите),спирала и балсам. Руж също много обичам да слагам,но е когато имам повечко време.![]()
Последно редактирано от fizzyg : 09-12-2012 на 08:52
не се гримирам.ако слагам нещо то е само коректор,спирала и гланц и в редки случаи молив.
Повечето дни се гримирам, но понякога се случва да ме домързино по принцип си слагам само очна линия и спирала
Ами спирала и понякога ако има нужда коректор(много малко).![]()
преди слагах малко повече, обаче тая година почна да ме мързи и нещо да не се харесвам с грим. Сега слагам само гланц и понякога коректор. Даже напоследък минах на безцветен балсам за устни![]()
Не се гримирам. Ако е за по-специално тогава само спирала и гланц.
на 17 съм и не се гримирам за училище .. не мисля , че там е мястото да се издокарвампък и съм достатъчно красива хахах шегувам се
)
Гримирам се, да. Коректор, спирала, ако ми хрумне може и руж. Какво значение има къде отивам? Просто гримът е различен- според мястото/повода.
Everything changes, but beauty remains ...
Рядко. Когато се налага-изглеждам много уморена или просто не съм в "добра форма" този ден.
Руж, спирала/молив..
Come on skinny love just last the year...
Само аз ли не слагах коректор ;д
Иначе .. Ако ми се занимава - понякога сенки с молив и спирала.
Иначе само молив и спирала. Сега за уни-то ще видим как ще е.
Спирала, пудра и гланц![]()
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Too...lazy..for that. А и съм на 13, какъв грим?! Най-много коректор ако имам някакви гадни пъпки..нее естественото си е най-яко ^.^
В някои сутрини няма земна сила, която да ме накара да се гримирам. Общо взето, по настроение, но по-често не. Слагам коректор най-чести, заради сенки под очите.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Когато съм първа смяна нищо, защото не мога да гледамНо когато сме втора смяна си слагам най-много спирала
![]()