.
Отговор в тема
Страница 3 от 24 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 577
    Не много често и не по много!
    Just haters make me famous! εĭз

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Почти всеки ден черен молив.

Понякога гланц и фдт.

ами...когато ми остане време..

иначе всеки ден имам гланц,не винаги,но често си слагам черен молив и фдт.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Да
    Слагам си спирала през ден , защото моята много държи ,апък като опитам да я почистя ме болят очите след това ... и понякога гланц или червило

Емии понякога да ,, понякога не.Напоследък гледам да не си слагам фон дио тен и пудра ,, тъй като пудрата запушва порите ... а пък от фон дио тена ми се прецаква кожата.Иначе редовно ползвам спирала и черен молив ,, тъй като според много хора моливът ми отива и подчертава очите ми : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Варна
    балсам,върху него малко гланц за блясък и спирала

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    По принцип не се гримирам. Но винаги слагам гланц!В много редки ситуации-молив,спирала и руж.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    Слагам си спирала през ден , защото моята много държи ,апък като опитам да я почистя ме болят очите след това
    пфф тва не можеш да си представиш колко е вредно

иначе аз си слагам гланц и от дъжд на вятър добавям по малко пудра, спирала, молив и руж обаче когато съм 1-ва смяна никога не съм гримирана- просто не мога да си отворя очите и тва си е!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

охх фон дьо тен, спирала и молив
    и джаста праста и гланц ама нямам нужда от него =]

спирала и черен молив ....и балсам за устни нивеа...пудра...мн мн рядко...ако се сети да се пръкне някоя малка пъпчица...

Повече от фен
    Аз си слагам само спирала и то не много често и на отиване гланц си слагам ама докато стигна до училище и съм го "изяла"

Амии гримирам се силно казано Спирала и гланц..Понякога черен молив ама рядко..И това е.ФДТ и такива не слагам,нито имам нужда,нито има смисъл

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    София
    Фон Дьо Тен, спирала, молив, сенки и гланц си слагам аз.
    Нов ник: Cassidy

1-2 пъти на 3 месеца..абе мн рядкооо
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Фон дьо тен и гланц

Всеки ден си слагам гланц спирала и молив..а понякога но рядко-сенки
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Попринцип ми доставя голямо удоволствие да се гримирам .. Но за даскало точно сутрин съмм толкоо неадекватна .. ( едвам си измивам зъбите .. всяка сутрин съм цялата в паста за зъбии .. -от устата до ушите-) .. и не мога да правя това действие сутрин (това е единствената причина поради която не се гримирам ) .. иначе слагам крем и коректор (ако ми е изникнала отново някоя пъпка ) и спирала ;] Иначе за навън.. якоо !!
    I just called to say I lovee yah !

Естествено,че се гримирам.Всяко едно момиче,което държи на себе си се гримира.Преди слагах много тежък грим (спирали,моливи,очни линий и адски наситени сенки около 3 цвята и много фондьотен).Но напоследък ходя по-естествено-спирала,фондьотен и гланц.Слагам и молив,но рядко :P Като излизам някъде слагам пвоече грим,но просто вечер не ми се занимава да го чиста

Град
    някъде около Варна
    На мен, за съжаление, ми се НАЛАГА за да не плаша хората Слагам си коректор под очите(горките ми тееее ) черен молив, спирала на горните мигли, леко червило което обирам допълнително с балсам за устни за да остане само лек оттенък-не си падам по ярките гланцове и червила
    You only saw the dark side of me
    Bring me back to my reality
    I have lost my belief

И аз се гримирам.. някои път повечко, друг път по - малко, зависи колко ми се спи .. Иначе си слагам задължително черен молив и вече, ако имам време сенки, както иии гланц или червило.. това е .. рядко коректор .

Вижте, Моля!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Слагам си спирала, черен молив,фондьо тен,и червило :P

Аз съм маниачка на тема грим... хаха за жалост

Подред:
    Лек фдт, коректор под очите, руж, пудра 2 цвята, по-светъл бронзър, черен и бял молив, спирала, и молив за вежди... и накрая накакъв балсам за устни. Ако имам време слагам някой неутрален свят сенки и това е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Гримирам се ВИНАГИ, когато излизам от дома. Дори за хляб да изляза, поне спирала и гланц ще сложа.

Ползвам коректор или фдт САМО за пъпчиците и червнините. Слагам черен молив и сенки(за работа гледам по-дискретни), малко червило и малко перли вместо руж........

Черен молив,спирала,пудра (по - рядко),черни или сиви сенки (или и двете) балсам и гланц и тфа е
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен
    Град
    sofia
    Гримирам се, да. Без грим излизам от вкъщи изключително рядко, но все пак и съобразено с мястото където отивам. Все пак училището (в моя случай университета) не е дискотека и наистина ми е забавно да видя някоя мацка с един тон черен грим в 8.00 сутринта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си