- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
Понякога слагам молив и спирала или само спирала![]()
Обикновено само гланц , понякога но рядко се случва да си сложа и спирала , а и пудра заради отвратителните кръгове под очите![]()
Спирала,гланц и молив![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
И аз се гримирам задължително понякога обаче прекалявам....то моито си е направо манияСлагам си фон дьо тен,спирала,малко черен молив на горния клепач,коректор и пудра само под очите,а и светли сенки!Не се гримирам когато ходя до магазина това е тъпо!!!
Едва ли на продавачката в магазина и пука дали съм с грим.
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
Всеки божи ден се гримирам,не за друго просто съм с много бяла кожа,руса коса,миглите ми са адски светли и ако не ги подчертая поне малко със спирала изглеждам адски бледа,направо като болнамразя това .. ноооо няма как.Иначе за самия грим винаги преди фон дьо тена се слагам крем за лице,спирала,черен молив и рядко гланц щото си забравям в повечето случаи
![]()
за училище си слагам само коректор
много рядко и спирала
а балсама за устни, както и хидрантния крем не ги смятам за грим
за какво да се гримирам за училище?
там няма да ме избират по външния вид
В повечето случай се гримирам,иначе когато мн бързам и няма време пропускам.То не че ми трябва мн време де.Аз слагам само спирала и молив и за 10 мин макс съм готовяа.А когато стане студено и започнат да ми се пукат устните от студа слагам и балсам/гланц.
Да, понякога. Но аз по-скоро се рисувам.
mindscan
Ами не съм фенка на тежкия грим затова си слагам само молив, спирала и гланц![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Попринцип си слагам само гланц и пудра.. много рядко моливза даскало толкова стига , а и не съм фенка на тежкия грим :P
Не. Гланца не го броя. Просто сутрин не ми се занимава, а и това е училище, не дискотека.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Слагам фон дьо тен и спирала,мн рядко гланц
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
oo da vseki den - spirala,fon dio ten,ochna liniq ruj.. a i leshti
![]()
емм..слагам си фон дю тен, пудра,спирала...понякога черен молив...и балсам за устни задулжително..не е голям кеф да чакаш автобуса на студа, а устните ти да се напукват все повече и повече![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Винаги се гримирвам за даскало....просто ако не се гримирам имам чувството,че нещо ми липсва....нещо съм забвавила...слагам си Спирала...сенки....молив....пу ра....понякога руж..... или фон дьо тен![]()
![]()
Не винаги се гримирвам.Това не е задължително за мен![]()
А когато съм, си слагам молив и спирала
P.S. За тези, които не знаят, пише се: "фон дьо тен"![]()
P.S. Пише се "гримирам", а не "гримирвам"Първоначално написано от Leopardess
![]()
не се гримирам всеки ден,но когато да-използвам молив,сенки и гланц(понякога и фон дьо тен)![]()
Да.Спирала, от време на време молив за очи, ФДТ, и гланц за устни.![]()
Everything happens for a reason..
m da fdt spirala 4ervilo glanc
(sun)~{}*
А за тези, които не знаят, гримирам се пише без "В".Първоначално написано от Leopardess
Вече не ходя на даскало, гримирам се тогава, когато съм в настроение или си купя нещо ново. Сутрин е абсурдно да се гримирте. Има една, която виждам всяка сутрин на спирката и всеки път се изумявам, как човек може да си докара визия на клоун в 7 часа сутринта....
Give me your best shot motherfucker!
Задължително фон дьо тен и бласам за устни.Без тях не излизам,защото от студа и вятъра много ми изсъхва кожата и започва да се бели,даже ме болиа пък и съм мн бяла...
а без балсам ми се напукват устните.За даскало обикновено само това,понякога може и малко перли да сложа.Но аз по принцип не се гримирам много силно,като излзиам освен тея неща слагам и спирала и черен молив,и малко гланц и това.Сенки слагам сигурно 3 пъти в годината![]()
![]()