.
Отговор в тема
Страница 5 от 24 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 577
    Балсам за устни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и рядко черен молив
    Every man dies
    But not every really lives

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    рядко
    да..
    вече напоследък като, че ли въобще не се гримирам..
    единствено по поводи и за празници..
    на училище (било то и кафетата по време на училище и скитосванията), не знам, бе, хора кво ми става, не се гримирам и тваи..

Град
    На слънцето :>
    Да .

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от Leopardess
    Не винаги се гримирвам.Това не е задължително за мен
    А когато съм, си слагам молив и спирала

P.S. За тези, които не знаят, пише се: "фон дьо тен"
    P.S. Пише се "гримирам", а не "гримирвам"
    Да, така е.

Град
    Burgas ;]
    преди слагах фон дьо тен ама вече не иначе си слагам очна линия,руж,малко молив за устни и спирала
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Супер фен Аватара на miShle
    Мдамзз ест .. Спирала,молив,някъф друг цветен молив или сенки и гланц. Ако са ми излезли някакви пъпчици слагам и фон-дьо-тен и пудра..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

не,отивам на училище,а не на бар (лично мнение)
    Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
    Take your LIFE, take your life with COCAINE
    But I am who I am
    so I do what I can, when I can
    but I can't really do a damn thing

спирала иии балсан или гланц .. както обикновено

Абсолютно всеки ден - фон дьо тен и спирала , а не толкова често сенки и молив

Град
    The Girl fr0m hell..
    Спирала и молив..
    също и гланц,който не се забелязва мн..
    друго не..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

ами да гримирам се слагам си : фон дю тен , сенки , 4ерен молив ,гланц и до скоро спирала ама свър6и и все си хар4а парите ина4е дори и да нямам време все от някаде 6те намеря за грим (не излизам без грим ) за жалост всеки със своите проблеми

м дам без грим не излизам от нас :P ми слагам фондютен,пудра,гланц,спира а,черен молив от долу и очна линия от горе

Ами нямам много време.. само червило и молив за очи или очна линия... а фон-дьо тен не слагам защото няма нужда..

mm da.. slagam si osnova za grim, fon diu ten, spirala, po rqdko senki... pudra i perli i tova vseki den za daskalo aaa i chervilo i glanc za blqsak xixi.. :P golqmo capane padaaa :P

Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    ми слагам фондютен,пудра,гланц,спира а,черен молив от долу и очна линия от горе
    +1

абсолютно всеки ден си слагам фондютен и ако се сетя слагам и някакъв гланц или балсам за устни

Всеки ден си слагам молив и спирала. Понякога слагам или черни, или цветни сенки в зависимост от настроението и тоалета. Слагам си и молив и гланц за устни, фондьотени не ползвам!
    ..дори когато съм тиха пак всичко в мен ще те вика,и да крещя, че те мразя, аз няма да се откажа. и вечно жива ще пазя любовта..

Понякога да .

Мда, слагам си молив, спирала и гланц !!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да. Всеки ден се гримирам и независимо от повода слагам винаги - пудра, руж, очна линия, молив, спирала и гланц.Ако излизам някъде вечер, може и в добавка със сенки.
    Но като цяло гледам с грима да подчертавам, а не да крия.И го слагам така, че въпреки всичко да стои 'дискретен'.

Град
    В страната на вечната лигня =]
    Цитирай Първоначално написано от мичка
    не,отивам на училище,а не на бар (лично мнение)
    Абсолютно съгласна съм с тебе. Едно е да излезеш и да се наконтиш, а съвсем друго е да идеш на даскало с пълния комплект гримове.

Забелязах дори, че едно 70% тука ползват фон-дю-тени, сенки, пудри, ружове...И имам въпрос - Да предположим, че сте 1ва смяна - Абе хорааааа кога, по дяволите, намирате сили да станете от леглото поне 30 мин по-рано, за са се наконтите....

Единственото, което аз си слагам е почти безцветен гланц и спирала ама 2рото е рядкост

Амии, фон дьо тен и спирала, и то когато не ме домързи или имам време По принцип не съм много по гримовете.
    Say goodbye,
    As we dance with the devil tonight
    Don't you dare look at him in the eye
    As we dance with the devil tonight...

черен молив, спирала, гланц, сив молив под черния и понякога (в случай на пъпка) коректор.. На 13 съм все пак..

Не се гримирам.. Нито за даскало, нито иначе Имам чувството, че съм изцапана с нещо като си сложа грим...
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си