- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМИРАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДАСКАЛО
samo spiRala i glanc![]()
еми слагам молив,спирала и малко гланц ии то не винаги...през ден -два...,защото ме мързи пък и почвам да си втълпявам,че почва да ми се разваля ожата ( нализ наете...там ....,че от много честото ползване на грим почва да ти застарява кожата)случвало се е направо да си изляза от вкъщи без да се среша...![]()
Черен молив слагам. Гланцове мразя. А по едно време слагах и спирала, и пудра освен молива. Добре че беше за кратко, 'щото щях мнооого здраво да си прецакам кожата..
Черен молив и фон дьо тен. Понякога и спирала и гланц.
фон дьо тен и гланц,понякога и черен молив![]()
Суетата.Моят любим грях.
Има такава тема и съм сигурна че съм писала в нея, ама не си спомням кога е било това.![]()
За работа се гримирам почти винаги, защото не върви да се появя пред клиентите си и да им разправям как ще променя живота им и ще направя красиво мястото където ще живеят, а самата аз да не съм се погрижила за себе си, пък било то и само един грим.
Слагам си спирала, молив (не винаги), сенки, малко руж и червило/гланц. Фон дьо тен не ми се налага да ползвам много, защото имам чиста кожа.
Гримът вече ми е станал като втора кожа. Просто ми е станало навик да го правя и вече за 10-тина минути правя неща, които преди това съм правила за час може би.![]()
Ми да...
Иначе се чувствам ужасно заспала...
Слагам фон дио тен ,спирала,молив и гланц и рядко много слаби сенки... почти само брокат ама много леко.. защото не трябва да изглежда прекалено,но повече се харесвам с грим
ВСЕКИ ден слагам спирала,гланц,фон дьо тен и пудра. После в даскало пак си слагам ако има нужда.
П.С. първа смяна съм и ставам в 20 минути преди да тръгна за даскало,т.е. в 7 без 5. За 20 минути се обличам и наконтвам.![]()
миии пудра и молив понякога и сенки си слагам ама само ако подхождат на дрехите ми![]()
![]()
Почти всеки ден се гримирам... слагам ФДТ, перли, черен молив, спирала и гланц![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Гримирам се - малко ФДТ , спирала и някакъв гланц ; )))
Stay up all night with the stars *
Еми за даскало слагам очна-линия,молив,ФДТ,пудра,корек тор ако има нужда,спирала,сенки,гланц и това е май![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
и аз се гримирам ... молив и гланц...![]()
Първоначално написано от mar7inaaa
те това е и при мене+ някой от безбройните гланцове :P
![]()
![]()
Не .. само понякога спирала ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ммм дам... спирала, молив, сенки, гланц и понякога ФДТ![]()
да не съм луда да ставам 100 часа по-рано,
за да съм намацана като последната кифлора, айде бегай :Д
единственото, което ползвам за училище
е най-обикновен балсам за устни,
понеже през зимата стават ужасни.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Когато съм на училище(а по принцип,като излизам) си слагам молив,спирала и гланц/балсам за устни.Другото мисля,че ще е излишно.