- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се даржат братята и сестрите ви кам вас
непрекъсното се бием и убиждаме обаче брат ми ми е слабост :Д така изразяваме обичта си![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Супер.Със сестрата много се разбираме и често й ходя на гости.
ами имам сестра 5 години по малка от мен
не се разбираме супер ама се търпи някак си
нямам нито брат нито сестра - яко ми е но бих искала по-голям брат,но уви..нямам![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам такива и не искам да имам ;\
Брат ми е 6 години по-малък от мене и се разбираме много добре.. разбира се се караме от време на време, но няма как.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Еми за добро утро и чао там ме гушка ме цунка..обаче постоянно ми мрънка и такива шамари ми удря.. (а е на 2 ; хх)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Брат ми сега е на 19 и е студент извън България(слава богу).Много се карахме , биехме![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ми имам сестра-близначка и много добре се разбирамеЕ понякога си викаме и се караме, но не се бием
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Брат ми е на 25 и до преди няколко години се биехме брутално-до кръв,сега сме в прекрасни отношения и много често ходим на концерти заедно![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сестра ми е на 16г. разликата ни е година и малко та... разбираме се. Дори сега мога да кажа повече, тъй като учи в друг град и... ми липсва повече.Така като се върне не намираме поводи за скандали.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Имам по-голям брат с 3 години и е ужасееенннн.Първоначално написано от tami
![]()
![]()
Много ма дразни
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
амм аз имам един доведен брат и една доведена сестра и една кръвна сестра ... С никой от тях не се карамм дори с брат ми много се обичаме поняго със сестрите миза глупости
оооо ..ти никога не би трябвало да се обиждаш от сестра си
това е съвсем нормално да се държат така .. имам двама братя - с малкия се разбираме чудесно ама с големия просто на моменти нарочно ме прецаква обижда ме .. както и аз него де , все ми вика че мязам на изрод и така нататък ... и понякога ме удря и са прави на много голям щот е по висок от мен с 2 глави и колко по едър .. but what can i do ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
ние се виждаме много рядко със сестра ми,затова отношенията са ни по специални.Тя се държи супер добре с мен,много ме обича,аз също![]()
в 80% от времето със сестра ми се разбираме супер, останалото време една от нас е в кофти настроение (аз по-често) и не се занимаваме една с др .. ама не са биeм или нещо такова (най-много да я напсувам
)
Имам по-голяма сестра с 7год. . И преди като си беше вкъщи, постоянно се биехме, карахме и то винаги заради нея, защото само се заяждаше, но сега като учи в София и се виждаме само събота и неделя . .И като си дойде, уж сме в добри отношения, но по-късно пак се караме и си викаме и аз й казвам : " Ти няма ли да си ходиш на София . . ? "
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
И аз точно така... Аз съм на 13 той на 21 ии просто много ме нерви .. неска ме издразни супер много.ТЪПАКПървоначално написано от Abbie_Broken
![]()
![]()
Еми като малки много се карахме. бихме се, обиждахме се. Но сега може би разстоянието ми сблиьи, пораснахме ме и не се караме както преди, но винаги ще ни дели 6годишната разлика в годините.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Имам си брат. Разбираме се доста добре. Като малки постоянно му се сърдех като не ми даваше да седна на компютъра и ходех да се оплаквам на нашите
. Много се радвах, когато се връщаше в петък
. Сега му ходя му на гости, закачаме се
... Той е доста по-различен от мен, разликата ни е голяма, но хване ли ни лигнята, спирка нямаме.
Имам брат на 21,почти 22. С него се засичаме рядко, контактуваме по скайп, телефони, бележки... нищо че живее у нас.Отдавна спряхме да се бием и караме.И аз порастнах, и той така. Но ако той се прибере нервен и се заяждаме... резултатите са кратка непоносимост от моя страна
![]()
Имам брат на 9, малък е, но ме разбира донякъде, понякога ми прави мръсно и се караме, ама иначе най-много си говоря с него от всичките ми роднини.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Сестра ми е на 22 - 6 години е по-голяма от мен.Все още живее с нас.Преди се разбирахме много,но сега много се караме.Уж,трябва да е по-зряла, но имам чувството, че е станала още по-голямо дете.. Караме се за най-малкото нещо..![]()