- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се даржат братята и сестрите ви кам вас
Ми разбирам се с него, въпреки че като бяхме малко редовно се биехме, но и двамата пораснахме![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ми брат ми е на 7 почти ....... и кфото кажа се изпълнява![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
И аз искам да съм така.. Само че аз да съм по големияПървоначално написано от Dundy
.. бтл.. по темата.. имам си 2 сестри.. едната на 19 др на 24
ама тва че не живеят при мен ме радва
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
нямам такива проблеми, защото нямам ни брат, ни сестра![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
понякога добре,но в повечето случаи гадно (защото се кара е гаджето си![]()
и си го изкарва на мен )
`only God can judge me!
Аз имам и брат и сестра![]()
Брат ми е на 18 и е в Италия и се виждаме мн рядко.. и не се караме![]()
Сестра ми е на 12 и се разбираме г/д особенно в последно време след като разбра,че кака и няма да я има скоро при нея![]()
Брат ми е 5 години по-малък..
Доста си се джафкамее..
повечето случаи после се хилим или той се хили на мен като се разврещя за нещо. xD
Просто сме на различен акъл.
Ами имам по малак брат,на 7 - имаме 8 години разлика но много се обичаме много му помагам сега да влезе в крак като почне училищe,караме се от време на време и така![]()
+1Първоначално написано от Sibel1990
Асии <3 , Наннсии <3
Аз съм на 15, сестра ми - на девет месеца...
Ми разбираме се - аз я нося, играя си с нея, тя ми яде косата и ми се плези. С две думи - за сега сме в чудни отношения.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Бием се редовно, включително и бабите и бащата и цялата рода се включва
Сестрата редовно я млатя и затва като отиде на детска учителките постоянно я питат дали я насилваме, дали я биеме
ама то е само на шега, не щото е направила нещо
оня ден отиде със синина под окото и една цицина на главава
брата не го бия, вече е голям а и рядко се прибира у дома
М .. много добре
Кара ми се като правя простотии ама знам , че е за хубаво .. :P
Сестра ми е на 17(в края на тоя месец ще стане на 18 ),и по някои път като ме изнерви и аз и прасна един шамар,ама после като се ядоса...бягаииии![]()
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
ami sus kaka mi ponqkoi put se karame shtoto tq jivee v sofiq i seki put kato si doide ticha na nqkude i nemojem da se vidim a az pochvam da se surdq i da i vikam che ot skapanite si priqteli ne namira vreme za mene
i taka ..
a brat mi e v angliq i dokato go nqma reva za nego kato se vurne se kefq a kato pootmine malko vreme i sichko trugva postaromu
biem se obijdame see..
a kato stane vreme da zamine i az pochvam da reva pak![]()
All These Bitches In The Club Always Looking For Some Love . .
понякога се караме,но бързо ни минава...
брат ми само се чуди как да ме изкара извън нерви и всеки ден се караме
Разбирам се идеално с брат ми-аз съм на 16,той-на 8..Никога досега не сме се карали..Обичам го ужасно много!![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
За съжаление (NOD) нямам нито брат нито сестра(NOD
)
Имам братголям пич
, но понякогаа ..
![]()
![]()
![]()
Имам сестра! На моменти сме. Понякога многоо се разбираме, а пък друг път се караме. Ама иначе много си я обичам.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
и аз съм така, но с братПървоначално написано от BlackRose7
![]()
awerw♥