- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се даржат братята и сестрите ви кам вас
Малък брат на 6,естествено,че ме слуша.Много е отворен с другите,ама при мен си знае,че не се допускат лигавщини.Най-важното е,че с годините той ми вярва напълно и наистина гледа да прилича на големия си батко.Което прави работата ми като добър брат много по-трудна,но това са отговорностите.
Хахх като гледам май на по-първите страници не се разбирате с братята си и сестритепри мен пък е обратното
с брат ми сме големи дружки и с него винаги е забавно
аз съм на 14 , а той е на 18 .. понякога когато ми е скучно го дразня , и почваме да се боричкаме ,но без да се бием
не мога да си представя как ще живея без него
обичам си го
![]()
Няма някой който мразя повече от сестра сина 16 но по държание като на 12 .Обичат нея мен не
Ако не я слушам оставам без пари. С домашните и също се занимавам аз. Ако не и помогна- съм пак без пари
. И всичко става по скайп защото не живеят с мен . мразя я
...
имам сестра на 19 и много я обичам въпреки че понякога ме дразни
и сме на двете крайности винаги-или много се обичаме на моменти и се държим много добре една с друга
или се караме и не можем да се гледаме след това
ама все пак си я обичам
Не се засягай от това, което ти е казала .. По някой път сестрите са ужасни, знам го от личен опит.Първоначално написано от tami
И аз се бия почти всеки ден с моята. Ама аз не и се давам. Удрям шамари, юмруци, к'вото падне![]()
. А пък и за фитнес става - гориш калории
![]()
![]()
А сега сериозно. Ами понякой път се държим добре една с друга, друг път не. Моята сестра е по голяма от твоята - на 23 е, но все още мисля, че не е излязла от пубертетаНякой път се държи като детски г*з , с извинение.
![]()
Не и се давай човек. Ако те обиди, я затапвай с нещо..И какво като ти е сестра? Тя има ли право да ти говори така?? Щом тя ти говори така, ти просто я затапвай.
Или пък и се усмихвай гадноПри мене действа, и мойта я изкарвам извън нерви..
![]()
P.S Пиши на кирилица, че ще ти заключат темата.
И мойта сестра е на 18. Понякога се държи добре.. понякога злеЕдин път ми каза , че съм много грознаа и никой не ме харсвал.. Била съм лапе .. абе сякви неща ми е казвала , но все пак си се обичаме
Били сме се ама главно за компа и за дрехи и обувки
Голям цирк сме вкъщи
![]()
![]()
Моята сестра е на 23. Има дете на 2 години (леля съм).
Преди със сестра ми се карахме, лигавехме се, заключвахме се по стаите. Сега вече не е така, защото живее отделно (липсва ми). Но пак се виждаме.
Уважаваме се, споделяме си, помагаме си! Много я ценя и обичам. <3
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Първоначално написано от LoveChocolate
ии аз съм абсолютно същото .. само може понякога да се побием, ако е много сериозно![]()
awerw♥
Брат ми е по - малък от мен с две години и естествено, той е прецакания, през повечето време. ; D
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Имам сестра. Понякога се разбираме отлично, а друг път просто се караме за разни неща, но винаги се сдобряваме! Обичам си я!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Еми закачам се с нея понякога,ама то няма начин иначеобаче много я пазя и много си го обичам малкото ...
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Имам брат с 9 години по-голям от мене. Не живеем заедно от много време и когато се виждаме нямаме време даже да се скараме. Липсваме си много, ядосва ме понякога, ама се и обичаме много. Като бяхме по-малки пак нямахме много време да се караме, защото като е толкова по-голям от мен ни се разминаваха режимите, аз заспивах, когато той се прибираше и пак не се виждахме много много...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имам брат на 16.Много ми се кара![]()
![]()
Като бяхме малки се карахме за глупости.Сега пак се караме, но за дрехи и такива работи....Ама иначе като няма за коя дреха да се скараме сме в добри отношения.Все пак спим в една стая.Нямаме възможност да се караме непрекъснато
![]()
с сестра ми не се обичаме. държи се ужасно както и аз с нея
Ужасс .. Постоянно се бием със сестра ми![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Моят брат си ме обича,но не го показваИмаме 5 години разлика.Не се виждаме често,не си и говорим много...Но пак си се обичаме
Имам и две по-малки сестри,с които се държа...гадно
Ама си ги обичам и тях.
Имам брат на 18. Имаме 4 години разлика в годините.... Караме се доста често, което е нормално де, но винаги ще продължаваме да се обичаме.![]()
![]()
awerw♥
Малко са ни сложни отношенията, не заради друго, а заради разликата във възрастта. Сестра ми е на 12 години (11 години е по-малка от мен), и в момента е във вихъра на хормоналното бушуване....и хем тя се нерви, че никой "не я разбира", хем мен ме изнервя с факта, че всичко се приема адски драматично... Но ужасно много я обичам и като цяло се търпим :P
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ние с брат ми много се обичаме,но го показваме по различен начин чрез обиди най вечеКато малки доста се биехме или по точно той мен сега просто се караме,но си се обичаме и отношенията ни са супер ако имам нужда от нещо той винаги е до мен
![]()