.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 115

Hybrid View

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от kyklichka01
    нямам нито брат нито сестра - яко ми е но бих искала по-голям брат,но уви..нямам

Град
    Провинцията
    Имам брат, но е по-малък от мен. Той има проблем с мен, не аз с него.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Нямам нито брат нито сестра

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Малък брат на 6,естествено,че ме слуша.Много е отворен с другите,ама при мен си знае,че не се допускат лигавщини.Най-важното е,че с годините той ми вярва напълно и наистина гледа да прилича на големия си батко.Което прави работата ми като добър брат много по-трудна,но това са отговорностите.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Хахх като гледам май на по-първите страници не се разбирате с братята си и сестрите при мен пък е обратното с брат ми сме големи дружки и с него винаги е забавно аз съм на 14 , а той е на 18 .. понякога когато ми е скучно го дразня , и почваме да се боричкаме ,но без да се бием не мога да си представя как ще живея без него обичам си го

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Няма някой който мразя повече от сестра си на 16 но по държание като на 12 .Обичат нея мен не Ако не я слушам оставам без пари. С домашните и също се занимавам аз. Ако не и помогна- съм пак без пари . И всичко става по скайп защото не живеят с мен . мразя я
    ...

Град
    Пловдив :)))))
    имам сестра на 19 и много я обичам въпреки че понякога ме дразни
    и сме на двете крайности винаги-или много се обичаме на моменти и се държим много добре една с друга
    или се караме и не можем да се гледаме след това
    ама все пак си я обичам

Re: как се даржат братята и сестрите ви кам вас

Цитирай Първоначално написано от tami
    kak se darjat bratqta i sesttite vi kam vas ako imate takiva .... az imam sestra na 18 e i tq v podledno vreme mn lo6o se darji s mene bie me po4ti seki den a nai kofti mi stana kogato mi kaza abe ti za ko da se kape6 hodi si s mazna ksa i taka nikoi ne te haresva
    Не се засягай от това, което ти е казала .. По някой път сестрите са ужасни, знам го от личен опит.

И аз се бия почти всеки ден с моята. Ама аз не и се давам. Удрям шамари, юмруци, к'вото падне . А пък и за фитнес става - гориш калории

А сега сериозно. Ами понякой път се държим добре една с друга, друг път не. Моята сестра е по голяма от твоята - на 23 е, но все още мисля, че не е излязла от пубертета Някой път се държи като детски г*з , с извинение.

Не и се давай човек. Ако те обиди, я затапвай с нещо..И какво като ти е сестра? Тя има ли право да ти говори така?? Щом тя ти говори така, ти просто я затапвай.
    Или пък и се усмихвай гадно При мене действа, и мойта я изкарвам извън нерви..

P.S Пиши на кирилица, че ще ти заключат темата.

Град
    Бургас
    И мойта сестра е на 18. Понякога се държи добре.. понякога зле Един път ми каза , че съм много грознаа и никой не ме харсвал.. Била съм лапе .. абе сякви неща ми е казвала , но все пак си се обичаме Били сме се ама главно за компа и за дрехи и обувки Голям цирк сме вкъщи

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Моята сестра е на 23. Има дете на 2 години (леля съм).
    Преди със сестра ми се карахме, лигавехме се, заключвахме се по стаите. Сега вече не е така, защото живее отделно (липсва ми). Но пак се виждаме.
    Уважаваме се, споделяме си, помагаме си! Много я ценя и обичам. <3
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Хахх като гледам май на по-първите страници не се разбирате с братята си и сестрите при мен пък е обратното с брат ми сме големи дружки и с него винаги е забавно аз съм на 14 , а той е на 18 .. понякога когато ми е скучно го дразня , и почваме да се боричкаме ,но без да се бием не мога да си представя как ще живея без него обичам си го

ии аз съм абсолютно същото .. само може понякога да се побием, ако е много сериозно
    awerw

Град
    Провинцията
    Робски.

Град
    In the heart of action.

Брат ми е по - малък от мен с две години и естествено, той е прецакания, през повечето време. ; D
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Голям фен Аватара на ysmivka
    Имам сестра. Понякога се разбираме отлично, а друг път просто се караме за разни неща, но винаги се сдобряваме! Обичам си я!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Еми закачам се с нея понякога,ама то няма начин иначе обаче много я пазя и много си го обичам малкото ...
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Имам брат с 9 години по-голям от мене. Не живеем заедно от много време и когато се виждаме нямаме време даже да се скараме. Липсваме си много, ядосва ме понякога, ама се и обичаме много. Като бяхме по-малки пак нямахме много време да се караме, защото като е толкова по-голям от мен ни се разминаваха режимите, аз заспивах, когато той се прибираше и пак не се виждахме много много...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Кофата
    Имам брат на 16.Много ми се кара

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    Като бяхме малки се карахме за глупости.Сега пак се караме, но за дрехи и такива работи.... Ама иначе като няма за коя дреха да се скараме сме в добри отношения.Все пак спим в една стая.Нямаме възможност да се караме непрекъснато

Guest
    с сестра ми не се обичаме. държи се ужасно както и аз с нея

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ужасс .. Постоянно се бием със сестра ми
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Моят брат си ме обича,но не го показва Имаме 5 години разлика.Не се виждаме често,не си и говорим много...Но пак си се обичаме Имам и две по-малки сестри,с които се държа...гадно Ама си ги обичам и тях.

Голямо семейство сме, често се караме, но се обичаме!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Имам брат на 18. Имаме 4 години разлика в годините.... Караме се доста често, което е нормално де, но винаги ще продължаваме да се обичаме.
    awerw

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Малко са ни сложни отношенията, не заради друго, а заради разликата във възрастта. Сестра ми е на 12 години (11 години е по-малка от мен), и в момента е във вихъра на хормоналното бушуване....и хем тя се нерви, че никой "не я разбира", хем мен ме изнервя с факта, че всичко се приема адски драматично... Но ужасно много я обичам и като цяло се търпим :P

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Ние с брат ми много се обичаме,но го показваме по различен начин чрез обиди най вече Като малки доста се биехме или по точно той мен сега просто се караме,но си се обичаме и отношенията ни са супер ако имам нужда от нещо той винаги е до мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си