- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се даржат братята и сестрите ви кам вас
Имам сестра. Не се разбираме кой знае колко добре , винаги се намираме да се скараме за нещо , но отношенията винаги си ни остават близки , без значение какъв е бил спора ни и винаги знам , че мога да разчитам на нея за много неща![]()
Както и да се държи ще си го обичам.. дано винаги да е така,и да сме си близки(каквото и да става,на където и да ни отвее живота)![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Преди време се карахме постоянно, но с времето и това отшумя. Разликата ни е.. почти никаква, за мен. Тя е с година по-малка, но сме израснали заедно, дори бяхме в един клас до 7, след това се разделихме в различни паралелки (не, не съм изоставала, просто тя е тръгнала по-рано xD). Винаги съм я възприемала като най-добра приятелка. Разбираме се, макар да сме страшно различни, пълни противоположности сме. Много си я обичам <3 Хубаво е да имаш някой почти на твоята възраст, който да те разбира.
имам по-малки брат и сестра... сестра ми е на 4, а аз съм с малко слаби нерви и понякогааа, иначе е мн сладка и мн си я обичам
.. брат ми след няколко дена става на 10.. отношението му към мен е пълен респект
![]()
понякога го скубя ама като ме нервира прекалено мн .. голяма е досада
ама и него мн си го обичам
![]()
Охх... ами със сестра ми много се караме даже и аз не знам, ама тази седмица си повишаваме тон не си говорим, много се дразним. Тя е колкото мен. Ама преди да дойде тази седмица много се лигавихме, гъделичкахме се, правихме гимнастика, абе всякакви щуротии, ама сега само бла бла бла, ама се ОБИЧА МЕвзаимно и знам, че имам ли нужда от помощ тя ще ми помогне и обратното (е аз повече я карам да ми помага и т.н.)![]()
![]()
![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Пф..от както разбра,че не сме от един баща се държи ужасно..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Със сестра ми в момента сме в прекрасни отношения. Даже от година-две е така. Тя е на 10, аз ще правя 17 след няколко дни. Много си я обичам, та тя е на 50% мен :Д Т.е ме възприема като пример за подражание и попива като гъбаМного се гордея с нея, ще стане като кака си някой ден *скромно* В музикално отношение имаме много сходни вкусове, има долу-горе моите интереси, добра е в предметите в които и аз съм добра, абе въобще няма за какво да спорим особено. Помагам ѝ с каквото мога, взимам я от училище, водя я на тренировки и така. Даже искам като замина да уча да взема с мен, много ще ми липсва.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ние се бием![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Брат ми е на 6 и понякога много жестоко се караме...но в последните няколко месеца се разбираме по–добре.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Брат ми е на 20. Супер близки сме. По принцип не се караме и винаги мога да разчитам на него. Няма нещо, което да не знаем един за друг.![]()
Моят брат е страхотен... е вярно е, че имаме 13 години разлика и много малко сме живели заедно.. ама никога не сме се карали.. винаги каквото съм поискала ТОЙ ми го е подарявал.. имам най-страхотния брат![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Имам сестра .. по -често сме в добри отношения и наще не могат да ни разделят .. смсл само се прегръщаме ноо,,караме ли се за нещо ... ;х Псуваме се .., бием се .., шамаросваме се .., скубем се ..Страшно е при нас двете .. НО пък за сметка на това ... не можем една без друга ... !! ... обичам ссии яя .. лигочаа ми малък
![]()
![]()
![]()
Believe <3
Брат ми е на 22 години и го виждам 2 пъти в месеца, защото учи в друг град. Станал е голям чехльо и приятелката му говори вместо него. Мълчалив е и гласът му не се чува вече.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ауу ужас по - стоянно сме скарани се се драпаме за нещоимам 2 братя близнаци и една сестра Леон Матис Касиди с двамата ми братя се разбираме , но със сестра ми се като куче и мишка
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън