- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям проблем с кожата!!!
Не знам какво стана, но от месец се изривам ужасно и вече нз какво да правя. Храня се здравословно, пия много вода, разхождам се, обаче никаква полза. Пробвах какви ли не неща. Ходих на дерматолог без ефект. Продължавам да се изривам. ;( Вече се отчаях напълно. Купих си салицилов спирт 1% и от онзи антибиотик(не се сещам точно за името) и ще се мажа с него. Но не очаквам ефектНе знам какво да правя вече ;( ;( ;( ;( ;( ;(
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
щом не е от храната, може да е от стрес. Аз преди изпитите след 7 клас бях станала много, много зле. Или ако си пипаш често лицето като си на училище...
На мен доста ми помогна тази програма(не се оправих напълно,но сега съм доста по-добре от преди):
сутрин-мия се с бебешки сапун на Пенатен(ударението пада на ''на''),после се обтривам с лосионът sebium h2o(то е като синкава вода) на Биодерма,на края се мажа с крем Бочко;
вечер-мия се с сапуна,който вече казах,обтривам се със салицилов спирт 1%,слагам салицилов спирт 2%+хлорнитромицин(целия блистер съм го разтворила)на пъпките и раничките,изчаквам около 1 минута и се мажа с крем Бочко.По принцип когато излизам си слагам коректор на Макс Фактор на пъпките и раничките,но ти ако си момче,по-добре не го прави,ако си момиче-само по малко,че иначе почва да си личи
.Разбира се,всеки месец съм на козметик.Това ми помогна на мен,ти се консултирай и с други,и избери своя метод.Надявам се,да съм ти помогнала
.
Страх ме е да ходя по козметици, защото съм с много чувствителна кожа... пък и досега не съм имала такива проблеми. Засега се справям с коректор и фон дьо тен... Но преди избщо не съм си слагала, защото нямаше нужда..Първоначално написано от adizitk1
да си пила някакви хапчета?антибиотик или нещо такова?защото може да си алергична кам някоя от съставките...аз например така последния път се изринах от Mucosulvan...колкото и странно да звучи...
Единствено Нурофен, но и преди съм пила и не съм забелязала някакви страничи ефекти.Първоначално написано от minimouse