- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Струва ли си да пиете и пушите, само за да сте "готини&
Аз например не пия, не пуша, и всички в училище ме гледат като извънземен заради това.Та струва ли си да си съсипваш здравето само и само да не се делиш от другите и да си "готин" в тяхните очи.Лично на мен ми е безразлично какво мислят те, сега да се смеят, ама после ще плачат с кървави сълзи.....жалко че ще е късно за тях
това "еди си какво, за да си готин" или "еди си кво, за да се харесаш на другите" отмииииииииииииииииииииин а оооооооооооще мнооооооооооого мноооооооооооооого отдавна.
Днес вече всичко е по навик.
Днес вместо да се наслаждаваш на поредната изпушена цигара и да си мислиш, че си шик, ти го правиш по навик.![]()
Кофти е да си на 10-11-12-13-14-15 години в такова общество като нашето.![]()
Всеки прави каквото си иска.
Това, че на теб еди си какво ти се струвало грозно/тъпо/безсмислено/смешно/маловажно ниииииииикой, ама абсолютно нииииииииииикой не го грее.
И спри да се чудиш кви теми да пуЩаш.
Сега един въпрос:
Наистина ли се мислиш за много интересен като напишеш нещо, което го има в милиарди копия в интернет ?!
Тоо 'форумски' авторитет ши ви изпие на всички мозъците, бе, ЕЙ!
Аз пък не пия и не пуша и съм здраво мислещ младеж. Точно това харесват в мен всички, включително по-големите ми приятели, които казват "в такива като теб е бъдещето". Това да палиш цигара след цигара и да не помниш как си се прибрал снощи не е работа.
Давам пример с една моя "приятелка".
Бяхме на екскурзия. Преди това тя беше строго против цигарите, и не толкова към пиенето. Та на въпросната екскурзия изхарчи около 100 лв за цигари и алкохол. На въпроса от кога е порпушила, тя отговори: "Ами, аз пуша само на екскурзии...".![]()
Аз примерно никога не бих пушила, защото просто имам непоносимост към дима и т.н., а за алкохола съм почти категорична. Най-много бира или вино да пия. Всъщност, ще пия, защото още не съм.![]()
тъкмо т'ва щях да напиша и аз :ДПървоначално написано от CanisDirus
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А каква щеше да е реакцията ти ако беше казала "Аз пуша единствено в къщи.По излизания и екскурзии - НЕ" ?Първоначално написано от November
Чакам си отговора..
Тук ставаме 3ма...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Аз вече така правя.Първоначално написано от cherinka
![]()
Бахти децата сте тука ..
Нз аз съм на 17 и не виждам някой да го считат за готин като пуши..
пс. не пуша
А алкохола, това е традиция и е за удоволствие а не за да сме готини![]()
![]()
The Spark
А бе,като се сетя преди три години,колко съм била куха да пу6а просто ей така за да съм готинаДобре,че т'ва време отмина и се осъзнах,а не продължих по тоя път
.
не.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
И аз по едно време си мислех, че е адската гъзария да пуша.. хахах
Когато ми се пие - пия.
Когато ми се пуши - пуша.
Никога не съм правила нито едно от двете само, за да се харесам на някой или, за да ме мислят за "готина". А и защо реши, че щом пушиш и пиеш непременно си "готин" ?![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз съм така.Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
И аз.Но за разлика от вас на мен никога не ми се пушиПървоначално написано от LizZz
![]()
Супер тъпо е да пушиш и да пиеш само ей така да покажеш колко си велик/а пред приятелите си...Изобщо не е "готино" да си съсипваш здравето заради такива неща, за който после ще съжаляваш. Пък ако ти се пуши или пие го прави никой няма да те спре
![]()
НЕ!
Първоначално написано от neocide
+ 1![]()
Първоначално написано от LizZz
Просто е неутразим в това си умение.
Хаха, чак пък кървави да са сълзите...не ми се вярва, но всеки си носи кръста и всичко, което ни сполита в този живот било то хубаво или лошо е следствие от взетите решения и извършеното от нас самите на по-ранен етап.
Ти добре си си направил избор но не е нужна да ни го навираш в очите и да демонстрираш примерност.Тва е.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone